Zorgverzekeraar CZ en Bergman Clinics sluiten driejarige overeenkomst voor oogzorg

4 feb. 2022

Zorgverzekeraar CZ en Bergman Clinics hebben als onderdeel van hun samenwerking en partnerschap een nieuwe, driejarige overeenkomst voor oogzorg afgesloten, voor de periode 2022 tot en met 2024.

De nieuwe afspraken voor oogzorg sturen op drie kernthema’s: passende zorg & toegankelijkheid, hoge kwaliteit & persoonlijke zorg en beheersing van zorgkosten.
De afspraken zijn aanvullend op de reguliere, bredere samenwerking voor planbare medische zorg op het gebied van Bewegen (orthopedie), Huid (dermatologie), Vrouw (gynaecologie), Maag & Darm en KNO.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!