Nieuwe kliniek Den Bosch | Hambakenwetering 10

7 mrt. 2022

Bergman Clinics heeft op maandag 7 maart officieel haar nieuwe multifunctionele behandellocatie aan de Hambakenwetering 10 in Den Bosch geopend. 

Voor de opening is het complex aan de Hambakenwetering 10 de afgelopen maanden volledig herontwikkeld. Het nieuwe behandelcentrum bestaat uit drie verdiepingen en een eigen parkeerplaats. Hier werken zeer ervaren artsen met de nieuwste techniek en is er voor elke cliënt persoonlijke begeleiding, alles voor de beste medische zorg.

De divisie Ogen verhuist van de Vughterweg 47K en Bewegen en Bey by Bergman Clinics van de Hugo de Grootlaan 20-22 naar deze nieuwe locatie. Huid & Vaten en Vrouw zijn nieuwe divisies in Den Bosch.

Op jaarbasis komen er 6500 cliënten voor een behandeling bij ons in Den Bosch. Een groot deel wordt vergoed vanuit de zorgverzekeraar op basis van medische indicatie en verwijzing door een huisarts. In deze focuskliniek zijn meer dan 60 mensen werkzaam, waaronder 16 artsen. De cliënt wordt met de grootste zorg behandeld, want het gaat bij Bergman Clinics om u!

Voor welke behandelingen kunt u terecht in Den Bosch?

• Behandelingen van oogklachten (o.a. staar, glaucoom, macula degeneratie)
• Behandeling van knie, heup, schouder en voet & enkelklachten
• Dermatologische behandelingen, spataderen & proctologie
• Blaasverzakking en bekkenbodemklachten
• Refractieve oogchirurgie (o.a. ooglaseren, lensimplantaten)
• Cosmetische chirurgie (o.a. borstcorrecties, ooglidcorrecties, neuscorrecties)

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!