Bergman Clinics opent nieuwe focuskliniek in Den Bosch met zes specialismen onder één dak

2 mei 2022

In de onlangs geopende focuskliniek van Bergman Clinics aan de Hambakenwetering 10 in Den Bosch kan de cliënt vanaf heden terecht voor alle planbare behandelingen op het gebied van Bewegen, Ogen, Vrouw, Uiterlijk (Bey by Bergman Clinics), Huid & Vaten en onverzekerde oogzorg zoals laseren of lensvervanging (Memira by Bergman Clinics). Bij medische indicatie en na verwijzing door de huisarts wordt de zorg vergoed door de verzekering. Met zes specialismen op één locatie biedt Bergman Clinics hoogwaardige zorg, op een efficiënte en kwalitatieve manier ingericht, waardoor kan worden ingespeeld op de groeiende vraag naar planbare zorg in een focuskliniek-setting in de regio.

De zorgvraag in de regio Den Bosch neemt toe. Enerzijds doordat huisartsen vaker doorverwijzen naar focusklinieken zoals Bergman Clinics. Anderzijds doordat meer mensen van 45+ planbare zorg nodig hebben en door de groei van de oudere doelgroep van 70+. Met de opening van de nieuwe focuskliniek is de capaciteit vergroot, waardoor er aan de toenemende vraag kan worden voldaan. Kwaliteit, cliëntgerichtheid en efficiëntie staan in de focuskliniek in Den Bosch centraal, wat leidt tot korte toegangstijden en persoonlijke aandacht.

Peter Faasen, clinic manager Bergman Clinics Den Bosch: “We zijn bijzonder trots op onze nieuwe focuskliniek. Het is voor de cliënt heel prettig om voor zoveel verschillende behandelingen bij ons terecht te kunnen op één locatie: van Bewegen, Ogen, Vrouw, Uiterlijk, Huid & Vaten tot onverzekerde oogzorg zoals laseren of lensvervanging. We hebben relevante zorgprogramma’s voor aandoeningen, die veel voorkomen en waarvoor de wachttijden landelijk hoog zijn. Op deze nieuwe locatie hebben we bewust veel aandacht besteed aan de details. Zo straalt de aankleding warmte, privacy en sereniteit uit, waardoor de cliënt meer ontspannen een intakegesprek en behandeling met de behandelaar ingaat. En dat draagt bij aan een optimaal herstel.”

Waarde van de zorg
Bergman Clinics werkt vanuit de principes van Value-Based Healthcare. De waarde van zorg wordt voor de patiënt gemaximaliseerd en tegelijkertijd worden - door efficiënt en slim te organiseren - de kosten beheerst, waarmee het maatschappelijk belang wordt gediend. De kliniek focust zich op planbare zorg en organiseert alles rondom een beperkt aantal zorgpaden. Dat maakt de zorg waardevoller, zowel wat de kwaliteit, cliëntervaring en toegankelijkheid betreft als de betaalbaarheid. Bergman Clinics heeft afspraken met alle Nederlandse verzekeraars, zodat behandelingen altijd voor 100% worden vergoed (* let op: na aftrek eigen risico).

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!