Bergman Clinics verhuist naar nieuwe en grotere locatie in Arnhem

22 jun. 2022

Op 27 juni opent de nieuwe focuskliniek van Bergman Clinics | Bewegen haar deuren in de Meester E.N. van Kleffensstraat 14 in Arnhem. Door de extra ruimte op de nieuwe locatie is de capaciteit toegenomen, waardoor er tevens plaats is voor een radiodiagnostisch centrum – waaronder een MRI - en een pijnpolikliniek. Daarnaast kunnen cliënten, als vanouds, in de focuskliniek terecht voor orthopedische zorg op het gebied van heup-, knie, schouder-, voet- en enkel-, rug- en nekchirurgie. Door het aanbieden van zowel orthopedie als neurochirurgie op één locatie kan het behandelplan voor de cliënt nog beter worden afgestemd. Bij medische indicatie en na verwijzing door de huisarts wordt deze zorg vergoed door de verzekering.

Orthopedie en neurochirurgie onder één dak
Met de opening van de nieuwe locatie in Arnhem speelt Bergman Clinics in op de toenemende vraag naar het leveren van hoogstaande, cliëntgerichte behandelingen voor planbare medische zorg. Zo wordt in de nieuwe focuskliniek alle bewegingszorg voor de regio op één locatie aangeboden. Deze is nu nog verdeeld tussen locatie Ede (voorheen NedSpine) en locatie Arnhem (Meander). Door de samenvoeging van orthopedie en neurochirurgie in één kliniek kan de zorg op het gebied van heup-, knie, schouder-, voet/enkel-, rug- en nekchirurgie multidisciplinair op elkaar worden afgestemd en kunnen rug- en wervelkolomaandoeningen beter behandeld worden.

Mogelijkheid tot opschalen
Daarnaast kan door de hypermoderne inrichting van de focuskliniek verder worden opgeschaald, onder andere door het openen van een derde en vierde operatiekamer. De superspecialisatie waar Bergman Clinics bekend om staat, maakt het mogelijk zeer efficiënt te werken. Hierdoor worden de toegangstijden verkort en kunnen meer cliënten eerder geholpen worden.

Bianca Gommers, Clinicmanager Arnhem: “Het is voor de cliënt prettig om op één locatie alle bewegingszorg te krijgen die men nodig heeft. En het feit dat we hebben kunnen uitbreiden met een MRI en een pijnpoli voegt daarin enorm veel toe. We kunnen op deze nieuwe locatie hoogwaardige en efficiënte zorg leveren. Ook hebben we bewust veel aandacht besteed aan de details. Zo straalt de aankleding warmte, privacy en sereniteit uit, waardoor de cliënt meer ontspannen een intakegesprek en behandeling met de behandelaar ingaat. En dat draagt bij aan een optimaal herstel.”

Waarde van de zorg
Bergman Clinics werkt vanuit de principes van Value-Based Healthcare. De waarde van zorg wordt voor de patiënt gemaximaliseerd en tegelijkertijd worden - door efficiënt en slim organiseren - de kosten beheerst, waarmee het maatschappelijk belang wordt gediend. De kliniek focust zich op planbare zorg en organiseert alles rondom een beperkt aantal zorgpaden. Dat maakt de zorg waardevoller, zowel wat de kwaliteit, cliëntervaring en toegankelijkheid betreft als de betaalbaarheid. Bergman Clincis heeft afspraken met alle Nederlandse verzekeraars, zodat behandelingen altijd voor 100% worden vergoed (* let op: na aftrek eigen risico).

Over Bergman Clinics Nederland
Bergman Clinics is al bijna 30 jaar een van de meest vooraanstaande ketens van zelfstandige klinieken met meer dan 70 focusklinieken, verspreid over Nederland. De focusklinieken richten zich op het aanbieden van hoogwaardige planbare medische zorg, waarbij de cliënt en de aandoening centraal staan. Bergman Clinics is specialist voor veelvoorkomende behandelingen op het gebied van Bewegen, Ogen, Vrouw, Uiterlijk, Hart, Maag & Darm en Huid & Vaten. Jaarlijks ontvangt Bergman Clinics in Nederland, meer dan 230.000 cliënten. Bij Bergman Clinics Nederland werken meer dan 2.200 medewerkers en meer dan 250 specialisten.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!