15 oktober 2022: Open dag Bergman Clinics Bewegen | Arnhem

15 sep. 2022

Nieuwe kliniek aan de Meester E.N. van Kleffensstraat 14 hele dag geopend voor geïnteresseerden.

Vanaf 25 juli is de nieuwe kliniek Bewegen | Arnhem geopend. In deze focuskliniek kunnen cliënten, als vanouds, terecht voor orthopedische zorg op het gebied van heup-, knie, schouder-, voet- en enkel-, rug- en nekchirurgie. Buurtbewoners, (toekomstige) cliënten en (toekomstige) collega's zijn van harte welkom om de moderne en sfeervolle locatie te komen bekijken.

Hoogste kwaliteit orthopedische zorg volledig vergoed door zorgverzekering

De moderne focuskliniek in Arnhem is een antwoord op de groeiende vraag naar orthopedische zorg. De nieuwe kliniek bestaat uit drie verdiepingen met onder andere een polikliniek, een diagnostisch centrum (röntgen, echografie en MRI), een pijnkliniek en twee operatiekamers (klasse 1). De state-of-the-art apparatuur, de efficiënte routing en warm ingerichte eenpersoonskamers én het one-stop-shop principe dragen bij aan een prettige zorgbeleving. Vervolgonderzoeken vinden indien mogelijk aansluitend aan de poli-afspraak plaats. Er werken 11 medisch specialisten en ruim 90 (zorg)medewerkers. De verschuiving van planbare zorg vanuit ziekenhuizen naar focusklinieken is al enige tijd gaande en neemt naar verwachting als onderdeel van het overheidsbeleid ‘De juiste zorg op de juiste plek’ de komende jaren alleen maar verder toe. De orthopedische zorg wordt na verwijzing uitgevoerd en volledig vergoed door de reguliere zorgverzekering.

Open dag 15 oktober

De kliniek is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd van 10.00-15.00 uur. Het wordt een feestelijke dag met hapjes en drankjes om zo de sfeer van deze fijne locatie te beleven. Gedurende de dag vinden er rondleidingen plaats en kunt u onze medewerkers ontmoeten. Adres: Meester E.N. van Kleffensstraat 14 te Arnhem

Over Bergman Clinics Nederland

Bergman Clinics is al bijna 30 jaar een van de meest vooraanstaande ketens van zelfstandige klinieken met meer dan 70 focusklinieken, verspreid over Nederland. De focusklinieken richten zich op het aanbieden van hoogwaardige planbare medische zorg, waarbij de cliënt en de aandoening centraal staan. Bergman Clinics is specialist voor veelvoorkomende behandelingen op het gebied van Bewegen, Ogen, Vrouw, Uiterlijk, Hart, Maag & Darm en Huid & Vaten. Jaarlijks ontvangt Bergman Clinics in Nederland, meer dan 230.000 cliënten. Bij Bergman Clinics Nederland werken meer dan 2.200 medewerkers en meer dan 250 specialisten. De klantwaardering van Bergman Clinics op zorgkaartnederland.nl is gemiddeld een 8,9.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!