Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid maakt afspraken voor 2022 & 2023

5 okt. 2022

Verzekeraar Zorg en Zekerheid en zorgverlener Bergman Clinics hebben aanvullende afspraken gemaakt voor 2022.

Daarmee leveren Zorg en Zekerheid en Bergman Clinics een bijdrage aan het toegankelijk houden van zorg en het beperken van wachttijden. Cliënten met een verzekering van Zorg en Zekerheid kunnen hun zorgkosten blijven declareren. Zo blijven zij verzekerd van goede persoonlijke zorg met een hoge kwaliteit.

De afspraken voor 2023 sturen op drie kernthema’s: passende zorg & toegankelijkheid, hoge kwaliteit & persoonlijke zorg en beheersing van zorgkosten. De afspraken sluiten goed aan op de afspraken van 2022 en bevestigen het partnerschap tussen Zorg en Zekerheid en Bergman Clinics.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!