Wereld Menopauze Dag

18 okt. 2022

18 oktober is het Wereld Menopauze Dag. Er wordt dan internationaal aandacht besteed aan de overgang. Dat is belangrijk, want ook in Nederland hebben 1,2 miljoen vrouwen te maken met de overgang en 80% van deze vrouwen heeft er dagelijks last van. 30% ervaart zelfs veel belemmeringen in de dagelijkse activiteiten door de klachten.

Naast typische overgangsklachten zoals opvliegers en nachtzweten, kunnen vrouwen ook last hebben van meer atypische klachten zoals bijvoorbeeld gewrichtsklachten en stemmingswisselingen.

Gelukkig kunt u hier iets aan doen. Bergman Clinics | Vrouw heeft adviezen op diverse gebieden en daarnaast zijn er ook verschillende behandelingen mogelijk. Vaak kan er iets gedaan worden om uw klachten te verminderen zodat u ook in deze fase volop in het leven kunt staan en actief kunt blijven.
Heeft u klachten? Blijf er dan niet mee lopen en ga langs de huisarts. Met een verwijzing kunt u bij ons terecht met uw overgangsklachten.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!