Aevitae en Bergman Clinics hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor twee jaar over de periode 2023 tot en met 2024

10 nov. 2022

De afspraken sturen op twee kernthema’s die aansluiten bij de transformatie van het zorgstelsel zoals ingezet met het IZA (Integraal Zorg Akkoord): passende zorg & toegankelijkheid en hoge kwaliteit & persoonlijke zorg.

De afspraken borgen de toegankelijkheid van zorg voor Aevitae-verzekerden en dragen daarmee ook bij aan de reductie van wachtlijsten voor behandelingen zoals bijvoorbeeld knie- en heupvervangingen, staaroperaties of huidonderzoek. Zorgprogramma’s waar ook Bergman Clinics een vooraanstaande rol speelt in zowel kwaliteit als toegankelijkheid van zorg.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!