Bedankt voor het vertrouwen en de samenwerking!

21 dec. 2022

2022 was wederom een uitdagend jaar voor het zorgstelsel met helaas nog lange toegangstijden voor o.a. planbare medische zorg.

Bergman Clinics heeft als missie om met onze kennis, expertise en capaciteit planbare medische zorg elke dag beter, toegankelijker en betaalbaar te maken. We doen dit graag samen met u. Ook in 2022 behoort Bergman Clinics tot de top 10 meest doorverwezen aanbieders van medisch specialistische zorg in Nederland met 220.000 verwijzingen.

Onze 75 focusklinieken ontvingen 8.529 nieuwe reviews met een gemiddeld cijfer van een 8,9 op Zorgkaart Nederland. Hiermee zijn we #1 in aantallen reviews en dankzij deze feedback kunnen we onze zorg nog beter maken.

We bedanken alle cliënten, verwijzers, zorgverzekeraars en partners voor het vertrouwen en de goede samenwerking. We kijken er naar uit om dit in het komende jaar verder uit te bouwen.

We wensen iedereen prettige feestdagen, maar bovenal een gezond en gelukkig 2023!

Focus maakt het verschil.
Team Bergman Clinics

 - kerstwens-2022.jpg

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!