Intensivering van de samenwerking tussen Bergman Clinics | Vrouw en UMC Utrecht

6 sep. 2023

Utrecht | Naarden | Bilthoven, 6 september 2023 - Bergman Clinics is verheugd te melden dat we vanaf deze week onze samenwerking met het Universitair Medisch Centrum (UMC) Utrecht verder zullen intensiveren. Deze versterkte samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende inzet om hoogwaardige cliëntenzorg te bieden en passende zorg in samenwerking met onze partners te organiseren conform de doelstellingen van het IZA.

Uitbreiding expertise 

Gedurende meerdere jaren hebben Bergman Clinics en UMC Utrecht met succes samengewerkt op het gebied van urogynaecologie en cervixpathologie. Onze expertise en medisch zorg worden verder uitgebreid naar het domein van algemene gynaecologie.

Meerwaarde aan cliënten, verwijzers en verzekeraars

Een van de kernprincipes van deze samenwerking is het bieden van meerwaarde aan onze cliënten, verwijzers en verzekeraars.
Dankzij deze gezamenlijke inspanning dragen we verder bij aan de toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid van zorg.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!