MohsA Huidcentrum sluit zich aan bij Bergman Clinics

25 okt. 2023

MohsA Huidcentrum is voornemens zich aan te sluiten bij het netwerk van Bergman Clinics, de leidende, landelijke keten van focusklinieken in medische planbare zorg.

Met de overname van MohsA Huidcentrum breidt Bergman Clinics de dekking van haar zorgaanbod in Nederland verder uit vanuit een gedeelde visie op medisch planbare zorg, waarbij cliëntgerichtheid, innovaties, toegankelijkheid en kwaliteit centraal staan.

Het zorgaanbod en de visie van MohsA Huidcentrum sluiten uitstekend aan bij Bergman Clinics.

Dr. Gertruud Krekels en Dr. Simone van der Geer, eigenaren en oprichters MohsA Huidcentrum: "De overname van MohsA Huidcentrum sluit naadloos aan bij onze toewijding om hoogwaardige en vernieuwende medische zorg in Nederland te blijven bieden. MohsA Huidcentrum en Bergman Clinics delen de ambitie om de hoogste kwaliteit van dermatologische zorg te leveren. Deze overname zien wij als een strategische zet om onze medewerkers en patiënten meer toekomstzekerheid te bieden. Daarnaast zijn we opgetogen dat we ons na deze overname weer kunnen concentreren op onze passie, namelijk het verder verbeteren van dermatologische zorg met onze expertise en ideeën.”

Emile van Oorschot, CEO Bergman Clinics Nederland: "Net als bij MohsA Huidcentrum draait bij ons alles om de patiënt. Ook zijn beide organisaties echt vernieuwend in de medische zorg. Onze gezamenlijke toewijding aan vooruitgang en continue verbetering van de kwaliteit draagt bij aan een veelbelovende toekomst voor de (huid)zorg. Wij heten MohsA Huidcentrum dan ook warm welkom en zijn verheugd met de uitbreiding van onze activiteiten in Zuid-Nederland. Locatie Venray wordt onze eerste kliniek in de provincie Limburg.”

De voorgenomen overname van MohsA Huidcentrum door Bergman Clinics is beoogd begin 2024 en vindt plaats na goedkeuring van de Ondernemingsraad van Bergman Clinics Nederland en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).
Wat betekent dit voor u als cliënt van Bergman Clinics?
Voor u als cliënt van Bergman Clinics heeft dit voornemen geen gevolgen.


Contact
Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit voornemen, kunt u tot 7 november 2023 contact met ons opnemen via communicatie@bergmanclinics.nl

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!