Roosevelt Kliniek sluit zich aan bij Bergman Clinics

25 jan. 2024

Roosevelt Kliniek is voornemens zich aan te sluiten bij het netwerk van Bergman Clinics de landelijke keten van focusklinieken in medische planbare zorg.

Met de overname van Roosevelt Kliniek breidt Bergman Clinics de dekking van haar zorgaanbod in Nederland verder uit, vanuit een gedeelde visie op medisch planbare zorg, waarbij cliëntgerichtheid, innovaties, toegankelijkheid en kwaliteit centraal staan.

Het zorgaanbod en de visie van Roosevelt Kliniek en Bergman Clinics sluiten uitstekend bij elkaar aan.


Dr. Bram ter Harmsel, oprichter Roosevelt Kliniek: "Roosevelt Kliniek staat al jaren voor kwaliteit en passende zorg, waarbij alles draait om de patiënt. Groei van de Roosevelt Kliniek is ontstaan door mond op mondreclame van de patiënten, maar ook van de verwijzers. Meerdere patiëntenverenigingen bevelen ons aan bij vragen op onze aandachtsgebieden en adviseren verwijzing naar de Roosevelt Kliniek. Roosevelt Kliniek en Bergman Clinics zijn elkaars gelijken in het bieden van hoge kwaliteit en passende zorg. Met de landelijke dekking van Bergman Clinics kunnen we gezamenlijk onze optimale zorg verder verspreiden.”


Emile van Oorschot, CEO Bergman Clinics Nederland: "Wij zijn zeer verheugd met de uitbreiding van onze activiteiten op het gebied van gynaecologie, dermatologie en algemene chirurgie/proctologie door de aansluiting van de Roosevelt Kliniek. Complimenten aan de visionaire oprichter, dr. Bram ter Harmsel voor het creëren van een uitzonderlijk bedrijf, dat een grote bijdrage levert aan passende hoogwaardige planbare zorg in de regio. Net als bij Roosevelt Kliniek staat bij ons de patiënt centraal. Wij herkennen elkaar in toewijding en gedrevenheid in het leveren van duurzame bijdragen aan betaalbare en toegankelijke regionale ketenzorg. Wij heten de medewerkers van Roosevelt Kliniek en hun bestaande en toekomstige patiënten in de regio's Haaglanden, Westland, Leiden en ver daarbuiten dan ook van harte welkom!”

De voorgenomen overname van Roosevelt Kliniek door Bergman Clinics is beoogd in voorjaar 2024 en vindt plaats na goedkeuring van de ondernemingsraad van Bergman Clinics Nederland en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Wat betekent dit voor u als cliënt van Bergman Clinics?
Voor u als cliënt van Bergman Clinics heeft dit voornemen geen gevolgen.

Contact
Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit voornemen, kunt u tot 7 februari 2024 contact met ons opnemen via communicatie@bergmanclinics.nl

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.