Bergman Clinics officiële gezondheidspartner van de Nijmeegse Vierdaagse

4 mrt. 2024

Bergman Clinics voegt zich per 2024 bij de officiële partners van de Nijmeegse Vierdaagse. Als vooraanstaande aanbieder van orthopedische zorg in Europa zet Bergman Clinics zich in voor preventie en het bevorderen van een vitale en gezonde levensstijl.

“Met de toenemende zorgvraag in Nederland zien wij voor onszelf een belangrijke rol weggelegd, en voelen we dit ook als verantwoordelijkheid, om een gezonder Nederland actief te helpen bevorderen. Om die reden focussen wij ons naast het bieden van topkwaliteit zorg ook op preventie en ondersteunen we initiatieven die bijdragen aan vitaliteit en gezondheid”, aldus Emile van Oorschot, CEO Bergman Clinics. De samenwerking met de Nijmeegse Vierdaagse, bekend als een van 's werelds grootste wandelevenementen, zet Bergman Clinics een mooie stap om deze rol te realiseren.

Voor meer informatie over onze betrokkenheid bij de Nijmeegse Vierdaagse kunt u contact opnemen met de marketingcommunicatie afdeling via marcom@bergmanclinics.nl.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.