Mijn Bergman Clinics Huid & Vaten app is vernieuwd

9 apr. 2024

Bij Bergman Clinics zetten we ons continu in voor het verbeteren van de zorgervaring van onze cliënten. Met trots introduceren we onze nieuwe digitale omgeving speciaal voor de afdeling Huid & Vaten, een innovatieve stap vooruit in persoonlijke en efficiënte zorg. Voor een aantal behandelingen, waaronder Acne & Spataderen (EVLT-behandeling), kunt u uw behandeltraject digitaal inzien.

In de vernieuwde Mijn Bergman Clinics – Huid & Vaten omgeving kunt u nu gemakkelijk en overzichtelijk uw behandeltraject volgen. Specifiek voor de Acne en Spataderen (EVLT) behandelingen bieden we gedetailleerde digitale inzichten en relevante, persoonlijke informatie over uw behandeltraject. Daarnaast kunt u ons gemakkelijk een bericht sturen via de app.

  • Acnebehandeling op afstand: kies voor volledig digitale begeleiding met onze videoconsults. U bespaart reistijd naar de kliniek zonder in te leveren op persoonlijke aandacht en deskundig advies van onze specialisten.
  • Digitale ondersteuning bij spataderen: diverse formulieren zijn digitaal beschikbaar en we bieden voor- en na uw behandeling digitaal advies op maat. 

U wordt automatisch via sms en/of e-mail op de hoogte gehouden over nieuwe informatie in uw digitale omgeving.

Heeft u een afspraak die u wilt verzetten of annuleren? Dit kan nog via het Mijn Bergman Clinics Patiëntenportaal.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!