Lancering Bey pers event

19 jan '18

Nieuwe standaard voor cosmetische behandelingen.

Met Bey, uit te spreken als ‘bie’, introduceert Bergman Clinics een nieuw merk op het gebied van cosmetische behandelingen en ingrepen. Bey biedt een premium ervaring voor vrouwen (en mannen) die durven te zijn wie ze willen zijn.

Bijna 80% van de vrouwen handelt steeds meer naar eigen schoonheidsidealen, blijkt uit onderzoek) . De tijd dat het taboe was om iets aan je uiterlijk te laten doen is voorbij. Sterker nog, een ruime meerderheid van de vrouwen vindt dat het past bij deze tijd om de natuur een handje te helpen. 86% verwacht zelfs ooit een cosmetische behandeling te ondergaan, waarvan ruim een derde binnen een jaar. Volgens Cynthia van Witsen (Divisiemanager Bey) is een cosmetische behandeling of ingreep een mooi middel om te zijn zoals je je écht voelt. “Dat is ook de filosofie achter het nieuwe merk Bey: Be Youthful, Be Beautiful, Be You. Geniet optimaal van je leven, maak er wat moois van en laat je niet beperken door iets waar je wat aan kunt laten doen.”

Alle pijlers onder één dakBey biedt een breed scala aan behandelingen. Doordat alle pijlers zich onder één dak bevinden, is er een goede synergie tussen de plastisch chirurgen, de cosmetisch artsen en de huidtherapeuten.

Ervaren artsen en modernste technieken voor het beste resultaat

Aan Bey zijn meer dan dertig ervaren en gespecialiseerde artsen verbonden die hun sporen hebben verdiend. Ze maken samen met de cliënt een persoonlijk behandelplan en beschikken over state-of-the-art apparatuur voor bijvoorbeeld rimpelbehandelingen en ooglidcorrecties. Ook is er een speciaal 3D-consult voor borstvergrotingen. Om aan de hoge standaarden van Bey te voldoen, zijn alle specialisten en consulentes opgeleid bij de Bergman Academy. Bij Bey mag je het hoogste vakmanschap, persoonlijke aandacht én een uitstekende nazorg verwachten. Een persoonlijke coach begeleidt het hele traject en legt de cliënt in de watten. Daarnaast krijgen cliënten een interactieve persoonlijke app.

Bey vestigingen verspreid over heel Nederland

Achter de nieuwe naam en kwaliteitsnorm zit de meer dan 25 jaar ervaring van Bergman Clinics, pionier en marktleider op het gebied van cosmetische behandelingen. In de loop van het jaar komen er in het hele land meerdere vestigingen bij. In de zomer van 2018 start daarnaast een hypermodern operatiekamer-complex in Hilversum.

Bezoek de websiteInformatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.