Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Overgang gynaecologie DC Klinieken Lairesse

19 mei '19

Per mei 2019 is de poli gynaecologie van DC Klinieken Lairesse en overgenomen door Bergman Clinics | Vrouw.

De keten van DC Klinieken stopt vanuit strategische focus met het aanbieden van orthopedische en gynaecologische zorg. Bergman Clinics draagt nu zorg voor de continuïteit van de bestaande gynaecologische patiëntenzorg van vestiging de Lairesse  Zo wordt de poli van drs. J. Dawson, gynaecoloog voortgezet binnen Bergman Clinics | Vrouw te Amsterdam. Ook nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij Bergman Clinics.

Wat betekent dit voor de patiënt?

Het team van DC Klinieken dat de patiënt behandelde, verhuist naar Bergman Clinics | Vrouw.  De patiënt krijgt dus dezelfde zorg van dezelfde gynaecoloog, alleen op een andere locatie  binnen Amsterdam.

Ook in de nieuwe situatie kan de patiënt snel terecht en ook hier krijgt zij zorg van hoge kwaliteit, met een snelle terugkoppeling naar de verwijzer.

Bergman Clinics | Vrouw heeft contracten met alle verzekeraars en de medische kosten van de behandeling van uw patiënt worden direct vergoed door de zorgverzekeraar.

Bergman Clinics | Vrouw heeft naast Amsterdam, vestigingen in Alkmaar, Hilversum, Bilthoven en Ede en werkt nauw samen met haar academische partners van UMC Amsterdam (locatie: VU medisch Centrum en AMC) en UMC Utrecht.

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.