Overgang gynaecologie DC Klinieken Lairesse

19 mei 2019

Per mei 2019 is de poli gynaecologie van DC Klinieken Lairesse en overgenomen door Bergman Clinics | Vrouw.

De keten van DC Klinieken stopt vanuit strategische focus met het aanbieden van orthopedische en gynaecologische zorg. Bergman Clinics draagt nu zorg voor de continuïteit van de bestaande gynaecologische patiëntenzorg van vestiging de Lairesse  Zo wordt de poli van drs. J. Dawson, gynaecoloog voortgezet binnen Bergman Clinics | Vrouw te Amsterdam. Ook nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij Bergman Clinics.

Wat betekent dit voor de patiënt?

Het team van DC Klinieken dat de patiënt behandelde, verhuist naar Bergman Clinics | Vrouw.  De patiënt krijgt dus dezelfde zorg van dezelfde gynaecoloog, alleen op een andere locatie  binnen Amsterdam.

Ook in de nieuwe situatie kan de patiënt snel terecht en ook hier krijgt zij zorg van hoge kwaliteit, met een snelle terugkoppeling naar de verwijzer.

Bergman Clinics | Vrouw heeft contracten met alle verzekeraars en de medische kosten van de behandeling van uw patiënt worden direct vergoed door de zorgverzekeraar.

Bergman Clinics | Vrouw heeft naast Amsterdam, vestigingen in Alkmaar, Hilversum, Bilthoven en Ede en werkt nauw samen met haar academische partners van UMC Amsterdam (locatie: VU medisch Centrum en AMC) en UMC Utrecht.

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.