Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Start spreekuur Huid & Vaten bij Bergman Clinics in Ede

22 aug '19

Tijdens het wekelijkse spreekuur op dinsdagmiddag kunnen cliënten terecht bij dermatoloog Drs. Jascha Mooij. Na onderzoek stelt Drs. Jascha Mooij met de cliënten een persoonlijk behandelplan op.

“Als arts ben ik betrokken en bouw ik graag een waardevolle patiëntenrelatie op. Huidaandoeningen zijn nogal eens chronisch en voor een succesvolle behandeling hiervan is wederzijds vertrouwen en inzet van belang. Een huidaandoening is soms zichtbaar voor de buitenwereld en dit kan grote impact op het leven hebben. Ik help graag om voor zowel de zichtbare, als ook de minder zichtbare, huidziekten een behandelplan op te stellen en zo nodig een manier te vinden de ziekte een plek te geven.”

U kunt bij de locatie Ede o.a. terecht voor onderzoek en/of behandeling van Acne, Eczeem, Psoriasis en Huidkanker.

Verwijsbrief van uw huisarts

Meer weten over deze behandelingen bij Bergman Clinics | Huid & Vaten | Ede? Neem dan contact op via 088 9000 500. Wilt u ook direct een afspraak maken? Zorg dat u een verwijzing heeft van uw huisarts.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.