Klinieken van Medinova, Nedspine en Orthopedium gaan verder als Bergman Clinics | Bewegen

2 sep. 2019

2 September 2019 - De klinieken van Medinova (Arnhem, Breda, Rotterdam/Zestienhoven), Nedspine (Ede) en Orthopedium (Delft) gaan vanaf 2 september 2019 verder onder de naam Bergman Clinics | Bewegen.

 

 

2 September 2019 - De klinieken van Medinova (Arnhem, Breda, Rotterdam/Zestienhoven), Nedspine (Ede) en Orthopedium (Delft) gaan vanaf 2 september 2019 verder onder de naam Bergman Clinics | Bewegen.

Bergman Clinics en Medinova, Nedspine en Orthopedium zijn sinds januari 2019 gefuseerd. Deze fusie vond plaats tegen de achtergrond dat Nederlanders steeds bewuster kiezen, ook op medisch gebied. Voor zowel cliënten als zorgverzekeraars spelen aantoonbare kwaliteit van behandelingen, kostenbeheersing, korte wachttijden en de geboden service een belangrijke rol.

De gezamenlijke focusklinieken van Bergman Clinics | Bewegen zijn in staat hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven te bieden. Zij bieden een gerichte aanpak, waarbij de kwaliteit van de medische zorg, een prettige cliëntervaring en korte wachttijden een centrale rol spelen.

Maarten van der List, medisch directeur Bergman Clinics | Bewegen: ‘Samen vormen we nu de grootste aanbieder van medisch specialistische zorg op het gebied van bewegen via focusklinieken. Met het samengaan van deze focusklinieken kunnen we nog beter inspelen op de vraag van cliënten naar topkwaliteit behandelingen voor de schouder, hand, pols, knie, heup, voet, enkel, rug en nek, met specifieke behandeltrajecten voor topsporters.

Vertrouwde artsen, kwaliteit en locaties

Bij Bergman Clinics | Bewegen houden cliënten van zowel Medinova, Nedspine als Orthopedium hun vertrouwde artsen op de bekende locaties met dezelfde kwaliteit van de behandelingen.
Meer informatie over Bergman Clinics | Bewegen is te vinden op de website www.bergmanclinics.nl, via het centrale telefoonnummer 088 - 9000 500 of in overleg met de huisarts.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!