Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Klinieken van Medinova, Nedspine en Orthopedium gaan verder als Bergman Clinics | Bewegen

02 sep '19

2 September 2019 - De klinieken van Medinova (Arnhem, Breda, Rotterdam/Zestienhoven), Nedspine (Ede) en Orthopedium (Delft) gaan vanaf 2 september 2019 verder onder de naam Bergman Clinics | Bewegen.

 

 

2 September 2019 - De klinieken van Medinova (Arnhem, Breda, Rotterdam/Zestienhoven), Nedspine (Ede) en Orthopedium (Delft) gaan vanaf 2 september 2019 verder onder de naam Bergman Clinics | Bewegen.

Bergman Clinics en Medinova, Nedspine en Orthopedium zijn sinds januari 2019 gefuseerd. Deze fusie vond plaats tegen de achtergrond dat Nederlanders steeds bewuster kiezen, ook op medisch gebied. Voor zowel cliënten als zorgverzekeraars spelen aantoonbare kwaliteit van behandelingen, kostenbeheersing, korte wachttijden en de geboden service een belangrijke rol.

De gezamenlijke focusklinieken van Bergman Clinics | Bewegen zijn in staat hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven te bieden. Zij bieden een gerichte aanpak, waarbij de kwaliteit van de medische zorg, een prettige cliëntervaring en korte wachttijden een centrale rol spelen.

Maarten van der List, medisch directeur Bergman Clinics | Bewegen: ‘Samen vormen we nu de grootste aanbieder van medisch specialistische zorg op het gebied van bewegen via focusklinieken. Met het samengaan van deze focusklinieken kunnen we nog beter inspelen op de vraag van cliënten naar topkwaliteit behandelingen voor de schouder, hand, pols, knie, heup, voet, enkel, rug en nek, met specifieke behandeltrajecten voor topsporters.

Vertrouwde artsen, kwaliteit en locaties

Bij Bergman Clinics | Bewegen houden cliënten van zowel Medinova, Nedspine als Orthopedium hun vertrouwde artsen op de bekende locaties met dezelfde kwaliteit van de behandelingen.
Meer informatie over Bergman Clinics | Bewegen is te vinden op de website www.bergmanclinics.nl, via het centrale telefoonnummer 088 - 9000 500 of in overleg met de huisarts.

Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.