Klinieken van Medinova, Nedspine en Orthopedium gaan verder als Bergman Clinics | Bewegen

02 sep

2 September 2019 - De klinieken van Medinova (Arnhem, Breda, Rotterdam/Zestienhoven), Nedspine (Ede) en Orthopedium (Delft) gaan vanaf 2 september 2019 verder onder de naam Bergman Clinics | Bewegen.

Bergman Clinics en Medinova, Nedspine en Orthopedium zijn sinds januari 2019 gefuseerd. Deze fusie vond plaats tegen de achtergrond dat Nederlanders steeds bewuster kiezen, ook op medisch gebied. Voor zowel cliënten als zorgverzekeraars spelen aantoonbare kwaliteit van behandelingen, kostenbeheersing, korte wachttijden en de geboden service een belangrijke rol.

De gezamenlijke focusklinieken van Bergman Clinics | Bewegen zijn in staat hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven te bieden. Zij bieden een gerichte aanpak, waarbij de kwaliteit van de medische zorg, een prettige cliëntervaring en korte wachttijden een centrale rol spelen.

Maarten van der List, medisch directeur Bergman Clinics | Bewegen: ‘Samen vormen we nu de grootste aanbieder van medisch specialistische zorg op het gebied van bewegen via focusklinieken. Met het samengaan van deze focusklinieken kunnen we nog beter inspelen op de vraag van cliënten naar topkwaliteit behandelingen voor de schouder, hand, pols, knie, heup, voet, enkel, rug en nek, met specifieke behandeltrajecten voor topsporters.

Vertrouwde artsen, kwaliteit en locaties

Bij Bergman Clinics | Bewegen houden cliënten van zowel Medinova, Nedspine als Orthopedium hun vertrouwde artsen op de bekende locaties met dezelfde kwaliteit van de behandelingen.
Meer informatie over Bergman Clinics | Bewegen is te vinden op de website www.bergmanclinics.nl, via het centrale telefoonnummer 088 - 9000 500 of in overleg met de huisarts.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 3 november zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.