Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Klinieken van Medinova, Nedspine en Orthopedium gaan verder als Bergman Clinics | Bewegen

02 sep '19

2 September 2019 - De klinieken van Medinova (Arnhem, Breda, Rotterdam/Zestienhoven), Nedspine (Ede) en Orthopedium (Delft) gaan vanaf 2 september 2019 verder onder de naam Bergman Clinics | Bewegen.

 

 

2 September 2019 - De klinieken van Medinova (Arnhem, Breda, Rotterdam/Zestienhoven), Nedspine (Ede) en Orthopedium (Delft) gaan vanaf 2 september 2019 verder onder de naam Bergman Clinics | Bewegen.

Bergman Clinics en Medinova, Nedspine en Orthopedium zijn sinds januari 2019 gefuseerd. Deze fusie vond plaats tegen de achtergrond dat Nederlanders steeds bewuster kiezen, ook op medisch gebied. Voor zowel cliënten als zorgverzekeraars spelen aantoonbare kwaliteit van behandelingen, kostenbeheersing, korte wachttijden en de geboden service een belangrijke rol.

De gezamenlijke focusklinieken van Bergman Clinics | Bewegen zijn in staat hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven te bieden. Zij bieden een gerichte aanpak, waarbij de kwaliteit van de medische zorg, een prettige cliëntervaring en korte wachttijden een centrale rol spelen.

Maarten van der List, medisch directeur Bergman Clinics | Bewegen: ‘Samen vormen we nu de grootste aanbieder van medisch specialistische zorg op het gebied van bewegen via focusklinieken. Met het samengaan van deze focusklinieken kunnen we nog beter inspelen op de vraag van cliënten naar topkwaliteit behandelingen voor de schouder, hand, pols, knie, heup, voet, enkel, rug en nek, met specifieke behandeltrajecten voor topsporters.

Vertrouwde artsen, kwaliteit en locaties

Bij Bergman Clinics | Bewegen houden cliënten van zowel Medinova, Nedspine als Orthopedium hun vertrouwde artsen op de bekende locaties met dezelfde kwaliteit van de behandelingen.
Meer informatie over Bergman Clinics | Bewegen is te vinden op de website www.bergmanclinics.nl, via het centrale telefoonnummer 088 - 9000 500 of in overleg met de huisarts.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.