Van Linschoten Specialisten heeft het voornemen zich aan te sluiten bij Bergman Clinics

12 aug. 2020

Van Linschoten Specialisten heeft het voornemen zich aan te sluiten bij Bergman Clinics. Van Linschoten Specialisten is als focuskliniek marktleider op het gebied van KNO-zorg in
Midden-Nederland en wil samen met Bergman Clinics haar kwalitatieve, cliëntgerichte en efficiënte KNO-zorg verder uitbouwen.

KNO-zorg sluit uitstekend aan bij het zorgaanbod van Bergman Clinics

Met de overname van Van Linschoten breidt Bergman Clinics haar zorgaanbod uit met KNO, een lang gekoesterde wens: KNO-zorg past door het goed planbare karakter bij uitstek in een focuskliniek-setting. Een focuskliniek kan deze medische zorg hoogkwalitatief, zeer cliëntgericht en op efficiënte wijze leveren. 

Bergman Clinics CEO: “Bergman Clinics is verheugd met de aansluiting van Van Linschoten Specialisten. KNO-zorg past perfect in onze visie op planbare medische zorg. Van Linschoten staat bekend om de hoge kwaliteit van zorg en haar ervaring, o.a. met het gespecialiseerde kinderbehandelingsprogramma. Dat maakt VLS uitstekende partij om de zorgdiensten van Bergman Clinics mee uit te breiden".

Van Linschoten, KNO-arts: “We zijn blij dat onze KNO-klinieken onderdeel zullen worden van Bergman Clinics. Met de combinatie van beide organisaties verwachten we in staat te zijn ons aanbod van KNO-zorg verder te kunnen ontwikkelen en te kunnen bouwen op het professionele platform van Bergman Clinics.
De aansluiting door Van Linschoten Specialisten bij Bergman Clinics is beoogd in het vierde kwartaal van dit jaar en vindt plaats na goedkeuring van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Wat betekent dit voor u?

Voor u als patiënt van Bergman heeft dit voornemen geen gevolgen. Wel kunt u binnenkort bij Bergman Clinics ook terecht voor hoogwaardige planbare KNO-zorg. 

Over Bergman Clinics

Bergman Clinics is al meer dan dertig jaar een vooraanstaande, inmiddels Europese, keten van zelfstandige klinieken. Bergman Clinics heeft meer dan vijftig klinieken verspreid over Nederland (onder de merknamen Bergman Clinics, Bey Clinics en Memira) en meer dan vijftig klinieken in Zweden, Noorwegen en Denemarken onder de merknaam Memira. De klinieken richten zich op het aanbieden van hoogwaardige planbare medische zorg, waarbij de cliënt en de aandoening centraal staan. Door de focus op veelvoorkomende behandelingen is veel kennis en expertise opgebouwd. Bergman Clinics behoort inmiddels tot de meest ervaren instellingen in Nederland op het gebied van Bewegen, Ogen, Huid & Vaten, Vrouw, Maag & Darm en Uiterlijk. Bergman Clinics heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Veruit de meeste behandelingen vallen onder verzekerde zorg, welke vergoed wordt vanuit het basispakket. Jaarlijks ziet Bergman Clinics meer dan 300.000 cliënten. De klantwaardering van Bergman Clinics op zorgkaartnederland.nl is gemiddeld een 8,7. 

Over Van Linschoten Specialisten

Van Linschoten Specialisten is in 2004 opgericht en inmiddels een vooraanstaande keten van focusklinieken voor Keel-, Neus en Oorheelkunde in Midden Nederland. In kleinschalige, persoonlijke klinieken wordt hoogwaardige en efficiënte zorg geboden door acht medisch specialisten en de ondersteunende medische teams. Van Linschoten Specialisten heeft contracten met alle zorgverzekeraars en is net als Bergman Clinics ZKN gecertificeerd. De klantwaardering van Van Linschoten op zorgkaartnederland.nl is gemiddeld een 8,9.

Zie ook: www.vanlinschotenspecialisten.nl.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!