Bergman Clinics rondt overname Van Linschoten Specialisten af

23 nov. 2020

Naarden, 23 November 2020 – Bergman Clinics heeft de overname van Van Linschoten Specialisten afgerond. Van Linschoten Specialisten is als focuskliniek marktleider op het gebied van KNO-zorg in Midden-Nederland. Samen met Bergman Clinics gaat Van Linschoten haar kwalitatieve, cliëntgerichte en efficiënte KNO zorg verder uitbouwen.

Met de integratie van Van Linschoten vergroot Bergman Clinics haar zorgaanbod met KNO-zorg. KNO-zorg past door het goed planbare karakter bij uitstek in de focuskliniek-setting waarin Bergman Clinics is gespecialiseerd. Een focuskliniek kan deze medische zorg hoogkwalitatief, zeer cliëntgericht en op efficiënte wijze leveren en Bergman Clinics voorziet dan ook een zorglandschap waarin KNO-zorg in toenemende mate vanuit een landelijk netwerk van focusklinieken zal worden aangeboden. Bergman Clinics neemt Van Linschoten Specialisten over van de huidige aandeelhouders

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!