Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Landelijke campagne Samen Beslissen van start

10 sep '21

Deze week is de campagne ‘Samen Beslissen’ van start gegaan. Met deze campagne wil Patiëntenfederatie Nederland het belang van een goed gesprek tussen patiënt, huisarts en specialist benadrukken. Het is belangrijk dat artsen en patiënten samen spreken en beslissen over noodzaak en waarde van de behandeling. Daarbij is de bewuste keuze voor een passende zorgaanbieder een niet te vergeten gespreksonderwerp.

Bergman Clinics ondersteunt deze extra aandacht voor het ‘goede gesprek’ tussen zorgverlener en cliënt. Wanneer de cliënt informatie geeft over wensen en verwachtingen, kan de zorg nog beter en gerichter. Zo blijft Bergman Clinis snel topkwaliteit zorg leveren met een persoonlijke benadering. Iedere dag opnieuw.

Bekijk de campagnepagina op: https://begineengoedgesprek.nl/

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.