The Hand Clinic sluit zich aan bij Bergman Clinics

5 okt. 2021

The Hand Clinic is voornemens zich aan te sluiten bij Bergman Clinics. The Hand Clinic is een gerenommeerde focuskliniek op het gebied hand & pols-zorg met een vestiging in Amsterdam Zuid-Oost. 

Het zorgaanbod en de visie The Hand Clinic sluit uitstekend aan bij Bergman Clinics.

Met de overname van The Hand Clinic breidt Bergman Clinics de dekking van haar zorgaanbod op het bewegingsapparaat verder uit vanuit een gedeelde visie op medisch planbare zorg, waarbij kwaliteit, cliëntgerichtheid en efficiëntie centraal staan.

Hans van der Heijden, CEO Bergman Clinics: “Bergman Clinics is verheugd met de aansluiting van The Hand Clinic. The Hand Clinic staat bekend om de hoge kwaliteit van zorg en cliëntgerichtheid, waardoor cliënten vanuit een groot adherentiegebied naar de kliniek komen. Mede daarom is het een uitstekende aanvulling op de zorgdiensten van Bergman Clinics.”

Monika Ritt, Algemeen directeur The Hand Clinic: “Al 14 jaar is het onze ambitie om de beste hand- en polszorg te bieden aan onze cliënten. Dit resulteert in een blijvend groeiende vraag. Om hieraan te voldoen, zochten we aansluiting bij een grote en gerenommeerde partij. We zijn blij dat dit gelukt is en dat we samengaan met Bergman Clinics. Zij streven naar hetzelfde kwaliteitsniveau en zien de hand- en pols chirurgie als een activiteit die ze verder willen ontwikkelen.”

De voorgenomen overname van The Hand Clinic door Bergman Clinics is beoogd eind 2021 en vindt plaats na goedkeuring van de ondernemingsraad van Bergman Clinics en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

 

Gevolgen voor cliënten Bergman Clinics:

V : Wat betekent dit voor u als cliënt bij Bergman Clinics?
A: Voor u als cliënt van Bergman Clinics  heeft dit voornemen geen gevolgen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit voornemen dan kunt u tot 19 oktober 2021 contact met ons opnemen via communicatie@bergmanclinics.nl

Over The Hand Clinic
The Hand Clinic is in 2007 opgericht als eerste Nederlandse focuskliniek voor hand & pols-zorg en is uitgegroeid tot een center of excellence voor hand & pols aandoeningen. De kliniek levert zowel specialistische 2e en 3e lijns zorg, als ook 1e lijns handtherapie en daarmee dus integrale zorg, inclusief diagnostiek op één locatie. Men staat voor maximale kwaliteit en de patiënt centraal. Dat betekent korte toegangstijden, uitgebreide consulten en dezelfde chirurg gedurende het gehele behandeltraject. De klantwaardering van The Hand Clinic op zorgkaartnederland.nl is gemiddeld een 9,3 en de kliniek kent een net promotor score van 70%. Zie ook www.thehandclinic.nl 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.