Tijdelijke behandelstop aangevraagd door enkele verzekeraars

27 okt. 2021

Bergman Clinics kan de verzekerden van enkele verzekeraars vanaf medio oktober tijdelijk niet in behandeling nemen. Reden hiervoor is dat – deels vanwege de door de Coronapandemie in 2021 in te halen zorg – Bergman Clinics meer verwijzingen, en dus meer patiënten heeft gekregen dan vooraf door verzekeraars ingekocht. 

Een aantal verzekeraars heeft voor deze extra zorgvraag van hun verzekerden niet of gedeeltelijk extra zorg ingekocht bij Bergman Clinics. Voor verzekeraars ASR & Eno betreft de tijdelijke stop alle zorgprogramma’s, voor de verzekeraar Menzis betreft deze o.a. dermatologische zorg, gynaecologische zorg, maag- en darmonderzoek en KNO-zorg , voor verzekeraar VGZ betreft deze o.a. dermatologische zorg en verzekerde cosmetische zorg. Hierdoor kunnen wij de verzekerden die door de huisarts verwezen zijn pas vanaf januari 2022 weer inplannen. Deze verzekerden kunnen zich ook wenden tot de zorgbemiddelingsafdeling van de verzekeraar met het verzoek een alternatieve zorgaanbieder te vinden.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!