Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Ogen | Zaandam

Koningin Julianaplein 32
1502 DV
Zaandam


Openingstijden:

  • Maandag: 08.00u - 16.30u
  • Dinsdag: 08.00u - 16.30u
  • Woensdag: 08.00u - 16.30u
  • Donderdag: 08.00u - 16.30u
  • Vrijdag: 08.00u - 16.30u

Bereikbaarheid

De locatie in Zaandam bevindt zich in de gloednieuwe Zorgboulevard. 

Met de auto

Vanuit de richting Amsterdam
Vanuit de Zeeburgertunnel en de Coentunnel bereikt u de A8. U neemt de afslag Zaandam Centrum en rijdt naar de rotonde. U ziet het ziekenhuis aan uw linkerhand. Op de rotonde volgt u de borden.

Vanuit de richting Leeuwarden, Purmerend
Via de A7 houdt u de richting Zaandam aan. U bereikt dan de rotonde. U ziet het ziekenhuis nu aan uw linkerhand. Op de rotonde volgt u de borden naar de parkeerplaats.

Vanuit richting Alkmaar
Via de A8 neemt u de afslag Zaandam Centrum. U bereikt dan de rotonde. U ziet het ziekenhuis nu aan uw linkerhand. Op de rotonde volgt u de borden naar de parkeerplaats.

Looproute parkeergarage naar Bergman Clinics | Ogen
Parkeer uw auto in de parkeergarage. Loop door de gang onder het gebouw door naar de Zorgboulevard. U kunt de gele borden met ‘Ziekenhuis’ volgen. Loop naar links, aan uw linkerhand vindt u de ingang van de Zorgboulevard. In het voorportaal vindt u twee liften. Neem de lift naar de tweede etage.
U stapt direct uit bij Bergman Clinics | Ogen en wordt door ons ontvangen.

Parkeren

U kunt uw auto, zoals u gewend bent, parkeren in de parkeergarage.

Met het openbaar vervoer

Als u met het openbaar vervoer reist, kunt u via een reisplanner uw reis plannen. Het Zaans Medisch Centrum heeft een eigen bushalte. U kunt voor het ziekenhuis in en uit stappen.Vanaf Station Zaandam vertrekken twee bussen naar het Zaans Medisch Centrum: lijn 64 en lijn 69. Ook kunt u reizen met buslijn 391 & lijn 395.

 

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.