Bewegen | Breda

Takkebijsters 5a
4817 BL
Breda
Telefoon: 088 9000 500


Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08.00u - 17.00u


Kliniek Bewegen | Breda breidt uit

Het complex van Bergman Clinics in Breda wordt de aankomende maanden verbouwd. Het nieuwe behandelcentrum bestaat uit drie verdiepingen en een eigen parkeerplaats. Hier werken uitsluitend zeer ervaren specialisten met jarenlange ervaring in het plaatsen van knie-, heup- of schouderprothese of het opereren aan de wervelkolom.

Bij Bergman Clinics in Breda kunnen cliënten terecht voor onder meer behandelingen van knie, heup, schouder, voet- enkel en behandelingen van de rug. Tijdens uw behandeling wordt u begeleid door een professioneel team dat er voor zorgt dat u zo snel mogelijk weer op de been bent. Een groot voordeel van een focuskliniek van Bergman Clinics is dat artsen een bepaalde operatie erg vaak uitvoeren. Hoe meer routine een arts heeft, hoe minder complicaties er optreden. Bij Bergman Clinics zijn kwaliteit en veiligheid erg belangrijk.

Op jaarbasis komen er ruim 10.000 cliënten voor een consult in Breda. Een groot deel wordt vergoed vanuit de zorgverzekeraar op basis van medische indicatie en verwijzing door een huisarts. In deze focuskliniek zijn meer
dan 90 mensen werkzaam, waaronder 10 artsen. Lees hier meer over alle orthopedische en neurologische behandelingen.Toegangstijden

Peildatum onderstaande toegangstijden: 11-08-2022

Bewegen
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Toegangstijd, retrospectief **
Carpaal tunnel syndroom
43 dagen
49 dagen
Operatieve behandeling rughernia/kanaalstenose
35 dagen
56 dagen
Heupprothese
49 dagen
72 dagen
Kijkoperatie knie
39 dagen
83 dagen
Knieprothese
49 dagen
90 dagen
Operatieve behandeling meniscus en/of kniebanden
43 dagen
82 dagen
kijkoperatie schouder
43 dagen
72 dagen
Voet en/of enkeloperatie
49 dagen
93 dagen
elleboogoperatie
45 dagen
Hand- en/of polsoperatie
43 dagen
49 dagen
Bewegen
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Neurochirurgie - Hernia rug
13 dagen
Orthopedie - Schouderklachten
18 dagen
Orthopedie - Voet en/of enkelklachten
14 dagen
heupklachten artrose
12 dagen
Heupklachten (niet artrose)
12 dagen
hand- en polsklachten
25 dagen
elleboogklachten
25 dagen
knieklachten artrose
12 dagen
Knieklachten (niet artrose)
12 dagen

Bereikbaarheid

Bergman Clinics | Bewegen | Breda (voorheen Medinova)  is volledig toegespitst op orthopedische behandelingen. De kliniek is ingericht volgens het Healing Environment principe. Dat houdt in dat kleuren, licht en materiaalgebruik een positieve werking hebben voor u als cliënt.

Geen overvolle wachtkamer, maar een comfortabele ontvangstruimte met goed zittende stoelen en goede koffie. U voelt zich cliënt en geniet de persoonlijke begeleiding die daarbij past. Daarnaast beschikken wij over technische voorzieningen van zeer hoge kwaliteit.

Het kan voorkomen dat u na uw operatie blijft overnachten in ons Zorghotel. Dit hotel bevindt zich op de tweede etage van onze kliniek en is net als de rest van de kliniek ingericht volgens het Healing Environment principe, dat ervoor zorgt dat u snel en comfortabel kunt herstellen van uw behandeling. Verder zijn de zorghotelkamers voorzien van de nieuwste technische voorzieningen om uw herstel zo prettig mogelijk te maken. 

Met de auto 

Neem op de A27 de afslag Brede Oost en ga richting de Tilburgseweg.
Volg de bordjes Bergman Clinics tot aan de Takkebijsters 5a. U bent nu bij de kliniek.

Parkeren 

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de kliniek.

Met het openbaar vervoer

Plan uw reis via www.ov9292.nl, www.ns.nl, of bel 090-9292.

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door.