Bewegen | Breda

Takkebijsters 5a
4817 BL
Breda
Telefoon: 088 9000 500


Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08.00u - 17.00u


Kliniek Bewegen | Breda breidt uit

Het complex van Bergman Clinics in Breda wordt de aankomende maanden verbouwd. Het nieuwe behandelcentrum bestaat uit drie verdiepingen en een eigen parkeerplaats. Hier werken uitsluitend zeer ervaren specialisten met jarenlange ervaring in het plaatsen van knie-, heup- of schouderprothese of het opereren aan de wervelkolom.

Bij Bergman Clinics in Breda kunnen cliënten terecht voor onder meer behandelingen van knie, heup, schouder, voet- enkel en behandelingen van de rug. Tijdens uw behandeling wordt u begeleid door een professioneel team dat er voor zorgt dat u zo snel mogelijk weer op de been bent. Een groot voordeel van een focuskliniek van Bergman Clinics is dat artsen een bepaalde operatie erg vaak uitvoeren. Hoe meer routine een arts heeft, hoe minder complicaties er optreden. Bij Bergman Clinics zijn kwaliteit en veiligheid erg belangrijk.

Op jaarbasis komen er ruim 10.000 cliënten voor een consult in Breda. Een groot deel wordt vergoed vanuit de zorgverzekeraar op basis van medische indicatie en verwijzing door een huisarts. In deze focuskliniek zijn meer
dan 90 mensen werkzaam, waaronder 10 artsen. Lees hier meer over alle orthopedische en neurologische behandelingen.Toegangstijden

Peildatum onderstaande toegangstijden: 30-09-2022

Bewegen
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Toegangstijd, retrospectief **
Carpaal tunnel syndroom
21 dagen
74 dagen
Operatieve behandeling rughernia/kanaalstenose
45 dagen
49 dagen
Heupprothese
47 dagen
60 dagen
Kijkoperatie knie
21 dagen
76 dagen
Knieprothese
31 dagen
78 dagen
Operatieve behandeling meniscus en/of kniebanden
21 dagen
76 dagen
kijkoperatie schouder
21 dagen
32 dagen
Voet en/of enkeloperatie
53 dagen
76 dagen
Hand- en/of polsoperatie
21 dagen
63 dagen
Bewegen
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Neurochirurgie - Hernia rug
32 dagen
Orthopedie - Schouderklachten
7 dagen
Orthopedie - Voet en/of enkelklachten
4 dagen
heupklachten artrose
4 dagen
Heupklachten (niet artrose)
4 dagen
hand- en polsklachten
7 dagen
elleboogklachten
7 dagen
knieklachten artrose
4 dagen
Knieklachten (niet artrose)
4 dagen

Bereikbaarheid

Bergman Clinics | Bewegen | Breda (voorheen Medinova)  is volledig toegespitst op orthopedische behandelingen. De kliniek is ingericht volgens het Healing Environment principe. Dat houdt in dat kleuren, licht en materiaalgebruik een positieve werking hebben voor u als cliënt.

Geen overvolle wachtkamer, maar een comfortabele ontvangstruimte met goed zittende stoelen en goede koffie. U voelt zich cliënt en geniet de persoonlijke begeleiding die daarbij past. Daarnaast beschikken wij over technische voorzieningen van zeer hoge kwaliteit.

Het kan voorkomen dat u na uw operatie blijft overnachten in ons Zorghotel. Dit hotel bevindt zich op de tweede etage van onze kliniek en is net als de rest van de kliniek ingericht volgens het Healing Environment principe, dat ervoor zorgt dat u snel en comfortabel kunt herstellen van uw behandeling. Verder zijn de zorghotelkamers voorzien van de nieuwste technische voorzieningen om uw herstel zo prettig mogelijk te maken. 

Met de auto 

Neem op de A27 de afslag Breda Oost en ga richting de Tilburgseweg.
Volg de bordjes Bergman Clinics tot aan de Takkebijsters 5a. U bent nu bij de kliniek.

Parkeren 

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de kliniek.

Met het openbaar vervoer

Plan uw reis via www.ov9292.nl, www.ns.nl, of bel 090-9292.

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door.