Huid & Vaten | Utrecht

Maliebaan 10A
3581CN
Utrecht


Openingstijden:

Maandag: 9.00u – 17.00u
Dinsdag oneven weken: 9.00u – 13.00u
Woensdag even weken: 13.00u – 17.00u
Donderdag oneven weken: 9.00 - 17.00u
Vrijdag oneven weken: 9.00u – 17.00uOverige informatie

Spreekuur:

Huid & Vaten zorgpaden Utrecht:

  • Dermatologie (huidkanker en huidaandoeningen)
  • Proctologie (anale klachten)

Toegangstijden

Peildatum onderstaande toegangstijden: 28-05-2024

Huid en Vaten
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Dermatologie video- of telefonisch consult
2 dagen
Proctologie
15 dagen
Dermatologie - Algemeen
20 dagen
Dermatologie - Huidkanker (verdachte plek)
20 dagen
Huid en Vaten
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Huidkanker
10 dagen

Bereikbaarheid

Met de auto

Vanaf de A1
Vanaf de A1 volgt u de rechterrijstrook bij het knooppunt Eemnes om de borden A27 richting Utrecht/Hilversum te volgen. Op de A27 neemt u afslag 30 richting Centrum. Ga verder op de Biltse Rading. Neem de Sartreweg naar de Maliebaan in Oost. U voegt in op de Biltse Rading. U neemt op de rotonde de 3e afslag naar de Sartreweg. Neem op de rotonde de 2e afslag. U kan de weg vervolgen naar de Museumlaan. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Maliebaan. Sla rechtsaf naar de Nachtegaalstraat en sla vervolgens linksaf naar de Maliebaan. De bestemming bevindt zich aan uw rechterzijde.

Vanaf de A12
Vanaf de A12 volgt u de 3 rechterrijstroken bij het knooppunt 16 t/m 18. Knooppunt Oudenrijn om de borden E35 richting Nieuwegein/Houten te volgen. U houdt links aan en volgt de borden voor Amersfoort/Arnhem/Houten/A27. Vervolgens houdt u rechts aan en rijdt u door op de afslag 18 Houten. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Waterlinieweg. Vervolgens neemt u op de rotonde de 4e afslag. Ga verder op de Museumlaan en rijd naar de Maliebaan. U kunt uw weg vervolgen naar de Museumlaan. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Maliebaan en sla rechtsaf naar de Nachtegaalstraat. Sla dan linksaf naar de Maliebaan en u vindt de bestemming aan uw rechterzijde.

Met het openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is Bergman Clinics te Utrecht erg goed te bereiken. Vanaf Utrecht Centraal station zijn er meerdere buslijnen (lijn 4, 8, 50, 55, 73, 74 en 77) richting Stadschouwburg. Vanaf hier is het nog 7 minuten lopen richting Bergman Clinics. Loop naar het oosten op de Lucasbrug, richting de Maliesingel/de Wittevrouwensingel. Vervolg uw weg naar de Nachtegaalstraat en sla rechtsaf naar de Maliebaan. Aan uw rechterzijde bevindt zich de kliniek. Rondom de Maliebaan bevinden zich meerdere bushaltes. Voor de actuele reistijden en de voor u snelste route verwijzen wij u naar www.9292ov.nl.

Parkeren

De locatie heeft geen eigen parkeergelegenheid. U kunt gebruik maken van de betaalde openbare parkeergelegenheid rondom de locatie.
Houdt u hiermee rekening in de reistijd en vertrek tijdig van huis.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!