Vrouw | Den Bosch

Hambakenwetering 10
5231 DC
Den Bosch
Telefoon: 088 9000 500


Openingstijden:

Sinds 17 maart 2022 nieuwe kliniek Vrouw | Den Bosch

Donderdag even weken: 08.00u - 17.00uToegangstijden

Peildatum onderstaande toegangstijden: 24-03-2023

Vrouw en Inwendig
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Gynaecologie - Algemeen
3 dagen
Gynaecologie - Incontinentie voor de vrouw
48 dagen
Vrouw en Inwendig
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Operatieve behandeling urine-incontinentie en/of verzakking bij vrouw
Tijd onbekend

Bereikbaarheid

Met de auto

Vanuit Amsterdam/Utrecht
Neem de A27 en A2/E25 naar de Hambakenweg in 's-Hertogenbosch. Neem afrit 47-Maaspoort vanaf de A59. Ga verder op de Hambakenweg. Rijd naar de Hambakenwetering.

Parkeren

U kunt uw auto tijdelijk parkeren rondom de kliniek waar voldoende parkeerkplaatsen zijn. Daarnaast kunt u ook in de zijstraten van Hambakenwetering betaald parkeren.

Met het openbaar vervoer

De kliniek in Den Bosch is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station Den Bosch is het nog ongeveer 10 minuten met de bus en daarna bent u lopend in 5 minuten op locatie Bergman Clinics | Bewegen | Den Bosch. Kijk voor uw actuele route op www.9292.nl.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!