Ogen | Zwolle

Burgemeester Roelenweg 10
8021 EV
Zwolle
Telefoon: 088 9000 500


Openingstijden:

Maandag: 08.30u - 17.30u

Dinsdag: gesloten

Woensdag: gesloten

Donderdag: gesloten

Vrijdag: 08.30u - 17.30uToegangstijden

Peildatum onderstaande toegangstijden: 24-05-2024

Ogen
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Oogheelkunde - Staar
24 dagen
Oogheelkunde - Algemeen
56 dagen

Bereikbaarheid

Met de auto

Vanuit de richting Amersfoort
Volg de A28 richting Zwolle. Neem de afslag Zwolle-Centrum. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf. Vervolgens gaat u bij de stoplichten linksaf de Pannenkoekendijk op. Bij de rotonde gaat u linksaf. Bergman Clinics bevindt zich aan uw rechterhand.

Vanuit de richting Meppel
Volg de A28 richting Zwolle. Neem de afslag Zwolle-Centrum. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf. Vervolgens gaat u onder de snelweg door. Bergman Clinics bevindt zich in het eerste gebouw aan de linkerkant.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein aan de achterkant van het gebouw, achter de slagbomen. Gelieve te parkeren bij de desbetreffende Bergman Clinics | Memira parkeerbordjes.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Zwolle Centraal Station heeft u de volgende mogelijkheden:
Lijn 2 - richting Holtenbroek. Uitstappen bij halte Frans Halsstraat. Het is ongeveer 1 minuut lopen naar de Burgemeester Roelenweg.
Lijn 1 - richting Stadshagen. Uitstappen bij halte Burgemeester Roelenweg. Het is ongeveer 2 minuten lopen naar de Burgemeester Roelenweg.
Lijn 10 - richting Holtenbroek A-landen. Uitstappen bij halte Frans Halsstraat. Het is ongeveer 1 minuut lopen naar de Burgemeester Roelenweg.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!