Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Uiterlijk | Amsterdam

Willemsparkweg 142
1071 HR
Amsterdam


Openingstijden:

  • Maandag: 09:00u - 20:30u
  • Dinsdag: 09:00u - 21:00u
  • Woensdag: 09:00u - 17:00u (oneven weken)
  • Woensdag: 09:00u - 20:00u (even weken)
  • Donderdag: 09:00u - 21:00u
  • Vrijdag: 08:00u - 17:00u
  • Zaterdag: 09:00u - 17:00u

Bereikbaarheid

Bey by Bergman Clinics ligt centraal gelegen in het hart van Amsterdam Zuid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het goed te bereiken. Met het openbaar vervoer reist u in Amsterdam het gemakkelijkst.

Met de auto

Vanuit de richting Naarden:
U voegt in op de snelweg A1. Neem de afslag Den-Haag-Knooppunt Watergraafsmeer naar de A10 oost/E35 richting de Ring Amsterdam (oost)/S101 t/m s113. Voeg in op A10/E35 en vervolg uw weg op de A10.Neem de afslag s108 richting Oud Zuid. Sla bij de Amstelveenseweg/s108 rechtsaf en vervolg uw weg op de S108. U slaat rechtsaf bij het Stationplein/s108 en keert hier om. Neem de eerste afslag rechts de Amstelveenseweg op. Sla bij de Koninginneweg rechtsaf en vervolg uw weg naar de Willemsparkweg. Sla rechtsaf om op de Willemsparkweg te blijven en sla vervolgens linksaf. U treft de Bey by Bergman Clinics vestiging aan uw linkerhand.

Vanuit de richting Den Haag:
U voegt in op de A12 richting Rotterdam/Utrecht/Amsterdam. U neemt de afslag Prins Clausplein en voegt in op de A4/E19 richting Amsterdam. Neem de afslag Andere-Knooppunt De Nieuwe Meer naar E22/A10 west richting Centrum/Zaanstad/Leeuwarden/Ring Amsterdam (west). U voegt in op de A10/E22. Sla op de Cornelis Lelylaan/s106 af richting Oud-West en vervolg uw weg op de s106. U maakt een flauwe bocht naar rechts richting de Surinamestraat/s106. U gaat rechtdoor op de Surinamestraat/s106 en vervolgt uw weg op de s106. Sla rechtsaf bij de Eerste Constatijn Huygenstraat en vervolg uw weg naar de Van Baerlestraat. U slaat rechtsaf bij de Willemsparkweg en vervolgens linksaf om op de Willemsparkweg te blijven. U treft de Bey by Bergman Clinics vestiging aan uw rechterhand.

Parkeren

Er zijn diverse parkeerplaatsen in de straat. Helaas is er geen privé parkeerplaats; aan deze parkeerplaatsen zijn kosten verbonden.

Met het openbaar vervoer

Vanaf het station kunt u met de bus, tram of taxi richting de vestiging, er zijn per uur diverse bus en tram lijnen beschikbaar. Vervolgens moet u nog een klein stukje lopen vanaf de bus/tram halte. Voor de actuele reisinformatie adviseren wij u 9292ov.nl.

Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.