Zorgkaart cliënt waarderingen - Uiterlijk

Zorgkaart Nederland is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. Het portal biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van zorgaanbod in Nederland met tevredenheidswaarderingen ingegeven door patiënten zelf. * Deze pagina geeft een selectie weer van alle waarderingen op Zorgkaart Nederland. Voor het complete overzicht verwijzen wij u door naar het portaal.

9.3

Er werd goed naar mijn wensen geluisterd.

Bey by Bergman Clinics, locatie Amsterdam - 31 mei 2023

Lees meer
10.0

Heel goed

Bey by Bergman Clinics, locatie Hilversum - 28 mei 2023

Lees meer
9.0

zeer tevreden

Bey by Bergman Clinics, locatie Hilversum - 27 mei 2023

Lees meer
9.0

tevreden

Bey by Bergman Clinics, locatie Heerenveen - 27 mei 2023

Lees meer
10.0

Fantastisch personeel! Kundige verpleegkundigen en de zeer ervaren arts hebben mij zeer goed geholpen! Ik ben erg tevreden!

Bey by Bergman Clinics, locatie Hilversum - 26 mei 2023

Lees meer
10.0

Tijdens mijn intake werd mij goed en vaak de vraag gesteld of ik de behandeling echt wil ondergaan. Ik moest vaak ook nadenken waarom ik het wilde en goed overlegd wat de beste behandeling zou zijn. Ook zijn de risico?s verteld en wat ik later nog wel en niet kan. Ik werd gerust gesteld....

Bey by Bergman Clinics, locatie Amsterdam - 24 mei 2023

Lees meer
9.6

Prima ervaring

Bey by Bergman Clinics, locatie Zwolle - 24 mei 2023

Lees meer
10.0

Fijne, schone kliniek met zeer vriendelijke en bevlogen medewerkers. Ik ben al meerdere keren om medische redenen geopereerd bij Bergman clinics en ook deze keer was zoals altijd weer top. De voorlichting voorafgaand aan de ingreep, de zorg voor, tijdens en na de operatie, de privékamer en het eten. Van mij krijgen ze een dikke 10! Het personeel is zo vriendelijk. Niets is teveel. Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen om je hier naartoe te laten verwijzen i.p.v. naar een regulier ziekenhuis. Ik ben nu inmiddels 4x geopereerd door Dr. Lichtenegger, waarvan 3x bij Bergman clinics. Zij is een zeer kundig plastisch chirurg en punctueel in haar werk. Daarnaast is zij ook nog eens een heel lief en vriendelijk persoon en echt betrokken bij haar cliënten. Kortom, een topper!...

Bey by Bergman Clinics, locatie Hilversum - 24 mei 2023

Lees meer
9.0

Ontvangst in de kliniek was heel prettig. Duidelijke uitleg over de behandeling. De behandeling moet nog plaatsvinden. Ben tot nu toe erg tevreden over het contact met de kliniek, reageren snel....

Bey by Bergman Clinics, locatie Amsterdam - 24 mei 2023

Lees meer
10.0

Het resultaat is precies geworden zoals ik gehoopt had, de zorgverleners hebben me goed behandeld voor tijdens en ook tijdens de nazorg.

Bey by Bergman Clinics, locatie Zwolle - 23 mei 2023

Lees meer
8.6

Kundige arts en goede verzorging en mooi resultaat

Bey by Bergman Clinics, locatie Zwolle - 23 mei 2023

Lees meer
9.3

Alles was goed

Bey by Bergman Clinics, locatie Amsterdam - 23 mei 2023

Lees meer

Vorige zorgkaart waarderingen
Volgende zorgkaart waarderingen
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!