Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Zorgkaart cliënt waarderingen - Vrouw

Zorgkaart Nederland is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. Het portal biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van zorgaanbod in Nederland met tevredenheidswaarderingen ingegeven door patiënten zelf. * Deze pagina geeft een selectie weer van alle waarderingen op Zorgkaart Nederland. Voor het complete overzicht verwijzen wij u door naar het portaal.

3.0

Ik kom speciaal naar Amsterdam voor de Armlift,daar kwamen drs. Leonard Corion tegen en met hem had ik een gesprek over mijn behandeling. Maar na een minuut of 5 stond ik alweer teleurgesteld buiten. drs. Leonard Corion had tegen mij gezegd dat hij mij niet kon helpen , ik moest eerst maar afvallen.Terwijl ik daarop bij mijn arts een afspraak heb gemaakt en hij zei je kan dit overtollige vet niet met training weg krijgen ,dit kan alleen met een ingreep. Waarom heeft drs. Leonard Corion dit zelf niet tegen mij kunnen vertellen? Ik heb het vertrouwen in zijn kundigheid verloren.Gelukkig zijn er wel andere collega?s van de Bergman clinic die wel eerlijk tegen je zijn en je goed adviseren...

Vrouw | Amsterdam - 17 mei 2022

Lees meer
10.0

Elk controle-bezoek en kleine deskundige behandeling verloopt geheel naar tevredenheid

Vrouw | Hilversum - 17 mei 2022

Lees meer
9.7

zeer vriendelijke, kundige en effectieve behandeling

Vrouw | Hilversum - 17 mei 2022

Lees meer
8.6

Er wordt goed geluisterd en je beslist samen. Goede nazorg.

Vrouw | Hilversum - 15 mei 2022

Lees meer
10.0

De zorg en de informatie was super. De verpleegkundige was lief en heeft mij mijn angsten genomen. Het voelde gewoon goed.

Vrouw | Hilversum - 07 mei 2022

Lees meer
9.7

Het is een blijvende aandoening, met de adviezen en controles kan ik uit de weg.

Vrouw | Hilversum - 05 mei 2022

Lees meer
10.0

Heel prettig ontvangen. Ik voelde me serieus genomen. Er was voldoende tijd

Vrouw | Alkmaar - 05 mei 2022

Lees meer
9.7

Heel deskundig. Enige afknapper was dat er bloed van een ander patiënt aan een instrument zat.

Vrouw | Amsterdam - 05 mei 2022

Lees meer
8.3

Is mijn verteld dat de kans van verbetering ongeveer 80a 90% zou zijn. Dit komt redelijk in de buurt. Ik ben redelijk tevreden.

Vrouw | Hilversum - 04 mei 2022

Lees meer
8.9

Via AMC gynaecologie doorverwezen naar Vrouwenkliniek Amsterdam Buitenveldert. Prima 2 lijns overleg, uitleg en reden van doorverwijzen. Gynaegologe werkt zowel in AMC als in de kliniek. Heeft veel ervaring met mijn klacht en heb daar specifiek om gevraagd. Na een lange wachttijd bij mijn lokale ziekenhuis voor deze behandeling, kon ik hier voor een second opinion snel terecht. Mijn lokale ziekenhuis plant spontaan deze behandeling in als er plek is, wat niet prettig is. Bergman kliniek plant deze zorg gewoon in overleg in en kun je je beter voorbereiden. Bovendien was er veel meer tijd voor de behandeling, gaat alles stap voor stap en is er heel fijn er goed overleg tijdens de behandeling. Top geregeld!...

Vrouw | Amsterdam - 03 mei 2022

Lees meer
8.2

Werken op tijd. Nemen de tijd. Kunnen goed naar je luisteren.

Vrouw | Ede - 03 mei 2022

Lees meer
7.9

Heldere uitleg van de verschillende procedures en medische ingrepen. Wanneer iets toch net even anders gaat, snelle update door een van de medewerkers. Medewerkers kliniek vooral bezig met welbevinden patient. Vriendelijkheid alom!...

Vrouw | Hilversum - 03 mei 2022

Lees meer

Vorige zorgkaart waarderingen
Volgende zorgkaart waarderingen
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door.