dr. Afra Zaal

Gynaecoloog
BIG-nummer: 19909104801
dr. Afra Zaal

Dr. Afra Zaal voltooide haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, haar proefschrift en opleiding tot gynaecoloog in het UMC Utrecht, en haar fellowship gynaecologische oncologie in het LUMC.

Lees meer

Sinds 2022 werkt zij als gynaecologisch oncoloog bij Bergman Clinics | Vrouw en in het Antoni van Leeuwenhoek.
Samen met haar collega’s zorgt zij bij Bergman Clinics | Vrouw voor vrouwen met gynaecologische problemen, met als aandachtsgebied HPV gerelateerde afwijkingen en vulvaire aandoeningen zoals lichen sclerosus.

Daarnaast is zij actief betrokken bij onderzoek, richtlijnontwikkeling, kwaliteitsmonitoring en voorlichting rondom HPV gerelateerde tumoren.

Het werken bij Bergman Clinics ervaart zij als zeer prettig, omdat patiënten hier snel terecht kunnen voor een uitgebreid consult in een rustige setting buiten de hectiek van het ziekenhuis om.

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!