Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Angelique van Schaik

(Vaat)chirurg
BIG-nummer: 59048640801
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Angelique van Schaik
4.1
drs. Angelique van Schaik

Algemeen chirurg dokter van Schaik heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van spataderen. Na de middelbare school koos dokter van Schaik voor de studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens haar studie heeft dokter Van Schaik meerdere wetenschappelijke onderzoeken verricht. Zij volgde haar specialisatie tot algemeen chirurg in het VU Medisch Centrum te Amsterdam en in het Westeinde Ziekenhuis te Den Haag.

Lees meer

Na het afronden van haar opleiding in Nederland is dokter van Schaik ter verdere specialisatie enige tijd in het buitenland werkzaam geweest. Zo heeft zij veel chirurgische kennis, ervaring en vaardigheden opgedaan in het gerenommeerde St. Mark's Hospital in Londen en in het AZ Sint-Jan Ziekenhuis in Brugge België.

Inmiddels is dokter Van Schaik al weer enige tijd met veel toewijding op het gebied van de spataderzorg actief en gespecialiseerd in alle typen behandelmethoden van spataderen. U kunt bij haar niet alleen terecht voor sclerocompressietherapie,  FOAM, crossectomie en perforantectomie, maar ook voor de endoveneuze laserbehandeling. Dokter Van Schaik is vaardig in alle voorhanden zijnde behandelmethoden en u kunt rekenen op optimale zorg en een zo mooi mogelijk eindresultaat. Zij heeft al bij vele patiënten naar volledige tevredenheid klachten kunnen verhelpen.

Sinds maart 2011 is dokter van Schaik werkzaam als chirurg gespecialiseerd in de flebologie bij Bergman Clinics | Huid & Vaten in Amsterdam en Hilversum (voorheen Bilthoven). Daarnaast is zij sinds augustus 2019 werkzaam in Heerenveen.

Dokter van Schaik  is lid van de volgende wetenschappelijke verenigingen:

  • Nederlandse Vereniging voor Heelkunde
  • Nederlandse Vereniging Chirurgische Oncologie
  • Benelux Vereniging voor Flebologie
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Angelique van Schaik
4.1

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.