drs. Angelique van Schaik

drs. Angelique van Schaik

BIG-nummer: 59048640801

Algemeen chirurg dokter van Schaik heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van spataderen.

Na de middelbare school koos dokter van Schaik voor de studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens haar studie heeft dokter Van Schaik meerdere wetenschappelijke onderzoeken verricht. Zij volgde haar specialisatie tot algemeen chirurg in het VU Medisch Centrum te Amsterdam en in het Westeinde Ziekenhuis te Den Haag.

Na het afronden van haar opleiding in Nederland is dokter van Schaik ter verdere specialisatie enige tijd in het buitenland werkzaam geweest. Zo heeft zij veel chirurgische kennis, ervaring en vaardigheden opgedaan in het gerenommeerde St. Mark's Hospital in Londen en in het AZ Sint-Jan Ziekenhuis in Brugge België.

Inmiddels is dokter Van Schaik al weer enige tijd met veel toewijding op het gebied van de spataderzorg actief en gespecialiseerd in alle typen behandelmethoden van spataderen. U kunt bij haar niet alleen terecht voor sclerocompressietherapie,  FOAM, crossectomie en perforantectomie, maar ook voor de endoveneuze laserbehandeling. Dokter Van Schaik is vaardig in alle voorhanden zijnde behandelmethoden en u kunt rekenen op optimale zorg en een zo mooi mogelijk eindresultaat. Zij heeft al bij vele patiënten naar volledige tevredenheid klachten kunnen verhelpen.

Sinds maart 2011 is dokter van Schaik werkzaam als chirurg gespecialiseerd in de flebologie bij Bergman Clinics | Huid & Vaten in Amsterdam en Hilversum (voorheen Bilthoven). Daarnaast is zij sinds augustus 2019 werkzaam in Heerenveen.

Dokter van Schaik  is lid van de volgende wetenschappelijke verenigingen:

  • Nederlandse Vereniging voor Heelkunde
  • Nederlandse Vereniging Chirurgische Oncologie
  • Benelux Vereniging voor Flebologie


Gespecialiseerd in


Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png