drs. Angelique van Schaik

(Vaat)chirurg
BIG-nummer: 59048640801
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Angelique van Schaik
6.9
drs. Angelique van Schaik

Algemeen chirurg drs. Van Schaik heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van spataderen. Na de middelbare school koos drs. van Schaik voor de studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens haar studie heeft dokter Van Schaik meerdere wetenschappelijke onderzoeken verricht. Zij volgde haar specialisatie tot algemeen chirurg in het VU Medisch Centrum te Amsterdam en in het Westeinde Ziekenhuis te Den Haag.

Lees meer

Na het afronden van haar opleiding in Nederland is drs. Van Schaik ter verdere specialisatie enige tijd in het buitenland werkzaam geweest. Zo heeft zij veel chirurgische kennis, ervaring en vaardigheden opgedaan in het gerenommeerde St. Mark's Hospital in Londen en in het AZ Sint-Jan Ziekenhuis in Brugge België.

Inmiddels is drs. Van Schaik al weer enige tijd met veel toewijding op het gebied van de spataderzorg actief en gespecialiseerd in alle typen behandelmethoden van spataderen. U kunt bij haar niet alleen terecht voor sclerocompressietherapie,  FOAM, crossectomie en perforantectomie, maar ook voor de endoveneuze laserbehandeling. Drs. Van Schaik is vaardig in alle voorhanden zijnde behandelmethoden en u kunt rekenen op optimale zorg en een zo mooi mogelijk eindresultaat. Zij heeft al bij vele cliënten naar volledige tevredenheid klachten kunnen verhelpen.

Sinds maart 2011 is dokter Van Schaik werkzaam als chirurg gespecialiseerd in de flebologie bij Bergman Clinics | Huid & Vaten in Amsterdam en Hilversum (voorheen Bilthoven).

Lidmaatschappen

Drs Van Schaik  is lid van de volgende wetenschappelijke verenigingen:

  • Nederlandse Vereniging voor Heelkunde
  • Nederlandse Vereniging Chirurgische Oncologie
  • Benelux Vereniging voor Flebologie
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Angelique van Schaik
6.9

Gespecialiseerd in

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.