Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Karen Schoevaart

Oogarts
BIG-nummer: 29023757401
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Karen Schoevaart
9.4
drs. Karen Schoevaart

Dokter Schoevaart studeerde Geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en deed haar coschappen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar zij in 1989 afstudeerde. Daarna begon zij haar opleiding tot Oogarts in het Academisch Ziekenhuis Groningen. Van 1994 tot 2015 was zij werkzaam in het Lange Land Ziekenhuis in Zoetermeer, waar zij ook verschillende bestuurlijke functies vervulde. Dokter Schoevaart is lid van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap en de werkgroep Kinderoogheelkunde.

Lees meer

Sinds februari 2015 is zij werkzaam als oogarts in Ede en Veenendaal bij Bergman Clinics.
Haar aandachtsgebieden zijn: algemene oogheelkunde, ooglid- en staaroperaties en kinderoogheelkunde.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Karen Schoevaart
9.4
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.