Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Flora Berkhout

Oogarts
BIG-nummer: 99061364301
drs. Flora Berkhout

Dokter F.L.L. Berkhout behaalde in 2004 haar artsendiploma in Leiden. Zij specialiseerde zich tot oogarts aan LUMC Leiden. Zij heeft perifere stages gelopen in het Medisch Centrum Haaglanden Den Haag, Rijnland Ziekenhuis locatie Leiderdorp en Alphen a/d Rijn en het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag.

 

Lees meer

Hiernaast geeft zij regelmatig voordrachten op verschillende onderwijsavonden in heel Nederland over uiteenlopende onderwerpen op gebied van oogzorg. Zij zet zich verder in voor verschillende commissies o.a. voor de SEH commissie Rijnland, Financiën maatschap oogheelkunde en is zij bestuurslid van MSB Alrijne.

Dr. Berkhout is sinds november 2017 werkzaam bij Bergman Clinics | Ogen, eerst in Ede, maar per 1 maart 2021 in Amsterdam. Haar aandachtsgebieden zijn cataract (staar) met premium lenzen, medische retina en strabismus (scheelzien).

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.