Bergman Clinics feliciteert de NOV met haar 125-jarig bestaan

23 sep. 2023

De Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV) viert dit jaar haar 125-jarig bestaan. Bergman Clinics wil deze mijlpaal graag markeren met een speciale felicitatievideo. In deze video delen cliënten van Bergman Clinics hun persoonlijke ervaringen met orthopedische behandelingen en benadrukken ze hoe deze behandelingen hun leven positief hebben beïnvloed en veranderd. Daarnaast werpen twee artsen van Bergman Clinics een blik op de waarde van de NOV voor Bergman Clinics, de orthopedische sector en bovenal de patiënten. Samen staan we stil bij 125 jaar toegewijde orthopedische zorg.

De NOV is de wetenschappelijke vereniging van orthopedisch chirurgen in Nederland. De NOV, opgericht in 1898, heeft gedurende haar 125-jarige geschiedenis een cruciale rol gespeeld in de bevordering van orthopedische zorg in Nederland. De vereniging heeft zich ingezet voor de opleiding en professionalisering van orthopedische chirurgen en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van nieuwe behandelmethoden en technieken. Daarnaast faciliteert de NOV de orthopedie op het gebied van kwaliteit, wetenschappelijk onderzoek, beroepsbelangen en patiëntenvoorlichting.

Samenwerking en kennisdeling

Onze Orthopedisch chirurgen drs. Mark Falke en drs. Maarten van der List delen hun inzicht in de waarde van de NOV voor Bergman Clinics en de bredere orthopedische sector. In de video benadrukken zij de voordelen van samenwerking en kennisdeling met collega's binnen de vereniging en de cruciale rol die de NOV speelt in het bevorderen van innovatie en excellente zorg.

"In de loop van de jaren heeft de NOV ervoor gezorgd dat wij steeds naar een hogere kwaliteit gegroeid zijn hoe wij onze patiënten behandelen als orthopeden in het land", vertelt drs. Mark Falke. Over de samenwerking zegt hij: "De samenwerking tussen de NOV en Bergman Clinics is super belangrijk. Wij leveren orthopedische zorg die we met de beste kwaliteit willen leveren. De NOV houdt ons daarbij scherp. We zijn nauw met elkaar verbonden en hebben elkaar nodig". 

De felicitatievideo van Bergman Clinics kun je hieronder bekijken.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!