Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Mark Falke

Orthopedisch chirurg
BIG-nummer: 39050306301
drs. Mark Falke

Na het voltooien van zijn opleiding geneeskunde in 1999 startte dokter Falke zijn opleiding orthopedische chirurgie in het OLVG die hij met succes eind 2007 heeft afgerond. Daarna deed hij ervaring op in het UMC Utrecht en de Maartenskliniek . De vergaarde kennis heeft hij de afgelopen jaren in praktijk kunnen brengen in het Flevoziekenhuis in Almere en in het AMC. Hij werkt veel samen met andere hulpverleners in de bewegingsketen. 10 jaar geleden startte hij al met succesvolle sport- en schouderspreekuren samen met fysiotherapeuten en sportartsen. Sinds 1 september 2021 werkt hij dokter Falke bij Bergman Clinics Arnhem.

Lees meer

Orthopedisch chirurg Mark Falke (1972) is een zeer ervaren knie- en schouder specialist. Hij heeft veel ervaring met het plaatsen van protheses van knie en schouder. Sportletsels hebben zijn speciale interesse. Hij doet zijn werk met passie en betrokkenheid bij iedere patiënt, en probeert altijd een oplossing te vinden die past bij het persoonlijke doel van de patiënt.

Lidmaatschappen

  • NOV (Nederlandse Orthopedische Vereniging
  • Werkgroep schouder en elleboog
  • Werkgroep knie
  • De NOTS (Nederlandse Orthopaedische en Traumatologische Sportgeneeskunde)
  • Nvot (nederlandse vereniging voor orthopedische traumatologie)
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.