drs. Mark Falke

Orthopedisch chirurg
BIG-nummer: 39050306301
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Mark Falke
9.6
drs. Mark Falke

Orthopedisch chirurg drs. Mark Falke (1972) is een zeer ervaren knie- en schouderspecialist. Hij heeft veel ervaring met het plaatsen van protheses van knie en schouder. Sportletsels hebben zijn speciale interesse. Hij doet zijn werk met passie en betrokkenheid bij iedere patiënt en probeert altijd een oplossing te vinden die past bij het persoonlijke doel van de patiënt. 
Sinds 1 september 2021 werkt dokter Falke bij Bergman Clinics | Bewegen in Arnhem.

Lees meer

Na het voltooien van zijn opleiding Geneeskunde in 1999 startte dokter Falke zijn opleiding orthopedische chirurgie in het OLVG die hij met succes eind 2007 heeft afgerond. Daarna deed hij ervaring op in het UMC Utrecht en de Maartenskliniek.
De vergaarde kennis heeft hij de afgelopen jaren in praktijk kunnen brengen in het Flevoziekenhuis in Almere en in het AMC. Hij werkt veel samen met andere hulpverleners in de bewegingsketen. Tien jaar geleden startte hij al met succesvolle sport- en schouderspreekuren samen met fysiotherapeuten en sportartsen. 

Lidmaatschappen

  • NOV (Nederlandse Orthopedische Vereniging
  • Werkgroep schouder en elleboog
  • Werkgroep knie
  • De NOTS (Nederlandse Orthopaedische en Traumatologische Sportgeneeskunde)
  • Nvot (nederlandse vereniging voor orthopedische traumatologie)
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Mark Falke
9.6
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!