Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Mark Falke

Orthopedisch chirurg
BIG-nummer: 39050306301
drs. Mark Falke

Na het voltooien van zijn opleiding geneeskunde in 1999 startte dokter Falke zijn opleiding orthopedische chirurgie in het OLVG die hij met succes eind 2007 heeft afgerond. Daarna deed hij ervaring op in het UMC Utrecht en de Maartenskliniek . De vergaarde kennis heeft hij de afgelopen jaren in praktijk kunnen brengen in het Flevoziekenhuis in Almere en in het AMC. Hij werkt veel samen met andere hulpverleners in de bewegingsketen. 10 jaar geleden startte hij al met succesvolle sport- en schouderspreekuren samen met fysiotherapeuten en sportartsen. Sinds 1 september 2021 werkt hij dokter Falke bij Bergman Clinics Arnhem.

Lees meer

Orthopedisch chirurg Mark Falke (1972) is een zeer ervaren knie- en schouder specialist. Hij heeft veel ervaring met het plaatsen van protheses van knie en schouder. Sportletsels hebben zijn speciale interesse. Hij doet zijn werk met passie en betrokkenheid bij iedere patiënt, en probeert altijd een oplossing te vinden die past bij het persoonlijke doel van de patiënt.

Lidmaatschappen

  • NOV (Nederlandse Orthopedische Vereniging
  • Werkgroep schouder en elleboog
  • Werkgroep knie
  • De NOTS (Nederlandse Orthopaedische en Traumatologische Sportgeneeskunde)
  • Nvot (nederlandse vereniging voor orthopedische traumatologie)
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Ons Contact & Service Center is vandaag, 2 september 2021, éénmalig gesloten om 16:00 uur. Op vrijdag 3 september vanaf 08:00 uur zit het team weer voor u klaar.

Uiteraard blijven wij bereikbaar indien u bijvoorbeeld complicaties heeft na een recente behandeling bij Bergman Clinics.