Assisteer mij
Assisteer mij

Nieuwe orthopedische kliniek voor Haagse Regio open in Rijswijk

05 jul '17

Bergman Clinics breidt uit met zes ervaren topspecialisten.

Nieuwe orthopedische kliniek voor Haagse Regio opent deuren op 3 juli in Rijswijk

Deze focuskliniek is gespecialiseerd in een aantal veelvoorkomende orthopedische behandelingen zoals gewricht-vervangende operaties aan schouder, heup, knie en voet. Bergman Clinics biedt net als in haar andere focusklinieken nu ook in Rijswijk gespecialiseerde medische zorg van het hoogste niveau met persoonlijke aandacht voor de patiënt. De aangeboden zorg valt binnen het basispakket van de zorgverzekering, na doorverwijzing door een huisarts.

De ervaring van Bergman Clinics nu ook in de regio Den Haag

Bergman Clinics is al jarenlang onder meer succesvol met een gespecialiseerde kliniek voor verzekerde orthopedische zorg in Naarden. Bart Malenstein, directeur van Bergman Clinics, is blij met de start van de orthopedische kliniek in Rijswijk: “Wij kunnen alleen topzorg leveren als we de beste specialisten in huis halen. Het is geweldig dat we dat opnieuw kunnen realiseren, nu met gerenommeerde artsen uit de Haagse regio, voor de mensen in de Haagse regio. We kunnen een schat aan ervaring bieden met een voor de cliënt vertrouwd team, dat zich helemaal kan focussen op het leveren van maximale kwaliteit. Daarbij kunnen zij hun kennis en ervaring uitwisselen met onze orthopeden in Naarden – en daar profiteren al onze cliënten van”.

Het artsenteam, tot voor kort werkzaam in het Hagaziekenhuis, bestaat uit:

  • Drs. Niels Baas, gespecialiseerd in kniebehandelingen.
  • Dr. Hubert Oostenbroek, gespecialiseerd in heup- en kniebehandelingen.
  • Dr. Floor van Eijk, gespecialiseerd in schouder- en kniebehandelingen.
  • Dr. Tom Hogervorst, gespecialiseerd in heup- en kniebehandelingen. 
  • Drs. Pol Huijsmans, gespecialiseerd in schouderbehandelingen.
  • Dr. Frank Faber, gespecialiseerd in voetbehandelingen.

Leidende positie: heupprothese via voorste benadering

Met deze nieuwe kliniek verdubbelt Bergman Clinics de capaciteit van haar aanbod op het gebied van orthopedische medisch zorg en verstevigt daarmee haar leidende positie als grootste keten van focusklinieken voor planbare medische zorg. Een voorbeeld daarvan is de ‘heupprothese via de voorste benadering’: Dit betreft een behandeltechniek waar vanwege de snelle hersteltijd veel vraag naar is en die door Bergman Clinics op jaarbasis meer dan duizend keer zal worden uitgevoerd.

Cliënt informatie:

Cliënten kunnen vanaf 3 juli terecht voor een afspraak en onderzoek aan de Laan van Oversteen 20 in Rijswijk. Vanaf half augustus starten de behandelingen en operaties op de vlakbij gelegen kliniek aan de Braillelaan 5, ook in Rijswijk.  Voor vragen of een afspraak kunnen cliënten bellen naar het centrale nummer van Bergman Clinics op 088-9000 500 of mailen naar info@bergmanclinicsInformatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.