Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Nieuwe orthopedische kliniek voor Haagse Regio open in Rijswijk

05 jul '17

Deze focuskliniek is gespecialiseerd in een aantal veelvoorkomende orthopedische behandelingen zoals gewricht-vervangende operaties aan schouder, heup, knie en voet.

Bergman Clinics breidt uit met zes ervaren topspecialisten.

Nieuwe orthopedische kliniek voor Haagse Regio opent deuren op 3 juli in Rijswijk

Deze focuskliniek is gespecialiseerd in een aantal veelvoorkomende orthopedische behandelingen zoals gewricht-vervangende operaties aan schouder, heup, knie en voet. Bergman Clinics biedt net als in haar andere focusklinieken nu ook in Rijswijk gespecialiseerde medische zorg van het hoogste niveau met persoonlijke aandacht voor de patiënt. De aangeboden zorg valt binnen het basispakket van de zorgverzekering, na doorverwijzing door een huisarts.

De ervaring van Bergman Clinics nu ook in de regio Den Haag

Bergman Clinics is al jarenlang onder meer succesvol met een gespecialiseerde kliniek voor verzekerde orthopedische zorg in Naarden. Bart Malenstein, directeur van Bergman Clinics, is blij met de start van de orthopedische kliniek in Rijswijk: “Wij kunnen alleen topzorg leveren als we de beste specialisten in huis halen. Het is geweldig dat we dat opnieuw kunnen realiseren, nu met gerenommeerde artsen uit de Haagse regio, voor de mensen in de Haagse regio. We kunnen een schat aan ervaring bieden met een voor de cliënt vertrouwd team, dat zich helemaal kan focussen op het leveren van maximale kwaliteit. Daarbij kunnen zij hun kennis en ervaring uitwisselen met onze orthopeden in Naarden – en daar profiteren al onze cliënten van”.

Het artsenteam, tot voor kort werkzaam in het Hagaziekenhuis, bestaat uit:

  • Drs. Niels Baas, gespecialiseerd in kniebehandelingen.
  • Dr. Hubert Oostenbroek, gespecialiseerd in heup- en kniebehandelingen.
  • Dr. Floor van Eijk, gespecialiseerd in schouder- en kniebehandelingen.
  • Dr. Tom Hogervorst, gespecialiseerd in heup- en kniebehandelingen. 
  • Drs. Pol Huijsmans, gespecialiseerd in schouderbehandelingen.
  • Dr. Frank Faber, gespecialiseerd in voetbehandelingen.

Leidende positie: heupprothese via voorste benadering

Met deze nieuwe kliniek verdubbelt Bergman Clinics de capaciteit van haar aanbod op het gebied van orthopedische medisch zorg en verstevigt daarmee haar leidende positie als grootste keten van focusklinieken voor planbare medische zorg. Een voorbeeld daarvan is de ‘heupprothese via de voorste benadering’: Dit betreft een behandeltechniek waar vanwege de snelle hersteltijd veel vraag naar is en die door Bergman Clinics op jaarbasis meer dan duizend keer zal worden uitgevoerd.

Cliënt informatie:

Cliënten kunnen vanaf 3 juli terecht voor een afspraak en onderzoek aan de Laan van Oversteen 20 in Rijswijk. Vanaf half augustus starten de behandelingen en operaties op de vlakbij gelegen kliniek aan de Braillelaan 5, ook in Rijswijk.  Voor vragen of een afspraak kunnen cliënten bellen naar het centrale nummer van Bergman Clinics op 088-9000 500 of mailen naar info@bergmanclinics

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.