Van Linschoten Specialisten is voornemens zich aan te sluiten bij Bergman Clinics.

12 aug

Van Linschoten Specialisten is voornemens zich aan te sluiten bij Bergman Clinics. Van Linschoten Specialisten is als focuskliniek marktleider op het gebied van KNO-zorg in Midden-Nederland en wil samen met Bergman Clinics haar kwalitatieve, cliëntgerichte en efficiënte KNO zorg verder uitbouwen.

KNO zorg sluit uitstekend aan bij het zorgaanbod van Bergman Clinics

Met de overname van Van Linschoten breidt Bergman Clinics haar zorgaanbod uit met KNO, een lang gekoesterde wens: KNO zorg past door het goed planbare karakter bij uitstek in een focuskliniek-setting. Een focuskliniek kan deze medische zorg hoogkwalitatief, zeer cliëntgericht en op efficiënte wijze leveren. 

Bergman Clinics CEO: “Bergman Clinics is verheugd met de aansluiting van Van Linschoten Specialisten. KNO-zorg past perfect in onze visie op planbare medische zorg. Van Linschoten staat bekend om de hoge kwaliteit van zorg en haar ervaring, o.a. met het gespecialiseerde kinderbehandelingsprogramma. Dat maakt VLS uitstekende partij om de zorgdiensten van Bergman Clinics mee uit te breiden".

Van Linschoten, KNO-arts: “We zijn blij dat onze KNO-klinieken onderdeel zullen worden van Bergman Clinics. Met de combinatie van beide organisaties verwachten we in staat te zijn ons aanbod van KNO zorg verder te kunnen ontwikkelen en te kunnen bouwen op het professionele platform van Bergman Clinics.
De aansluiting door Van Linschoten Specialisten bij Bergman Clinics is beoogd in het vierde kwartaal van dit jaar en vindt plaats na goedkeuring van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Wat betekent dit voor u?

Voor u als patiënt van Bergman heeft dit voornemen geen gevolgen. Wel kunt u binnenkort bij Bergman Clinics ook terecht voor hoogwaardige planbare KNO zorg. 

Over Bergman Clinics

Bergman Clinics is al meer dan dertig jaar een vooraanstaande, inmiddels Europese, keten van zelfstandige klinieken. Bergman Clinics heeft meer dan vijftig klinieken verspreid over Nederland (onder de merknamen Bergman Clinics, Bey Clinics en Memira) en meer dan vijftig klinieken in Zweden, Noorwegen en Denemarken onder de merknaam Memira. De klinieken richten zich op het aanbieden van hoogwaardige planbare medische zorg, waarbij de cliënt en de aandoening centraal staan. Door de focus op veelvoorkomende behandelingen is veel kennis en expertise opgebouwd. Bergman Clinics behoort inmiddels tot de meest ervaren instellingen in Nederland op het gebied van Bewegen, Ogen, Huid & Vaten, Vrouw, Maag & Darm en Uiterlijk. Bergman Clinics heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Veruit de meeste behandelingen vallen onder verzekerde zorg, welke vergoed wordt vanuit het basispakket. Jaarlijks ziet Bergman Clinics meer dan 300.000 cliënten. De klantwaardering van Bergman Clinics op zorgkaartnederland.nl is gemiddeld een 8,7. Zie ook www.bergmanclinics.nl.

Over Van Linschoten Specialisten

Van Linschoten Specialisten is in 2004 opgericht en inmiddels een vooraanstaande keten van focusklinieken voor Keel-, Neus en Oorheelkunde in Midden Nederland. In kleinschalige, persoonlijke klinieken wordt hoogwaardige en efficiënte zorg geboden door acht medisch specialisten en de ondersteunende medische teams. Van Linschoten Specialisten heeft contracten met alle zorgverzekeraars en is net als Bergman Clinics ZKN gecertificeerd. De klantwaardering van Van Linschoten op zorgkaartnederland.nl is gemiddeld een 8,9. Zie ook: www.vanlinschotenspecialisten.nl.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 3 november zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.