Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Lensimplantaties

Het kan zijn dat een lensimplantatie een betere oplossing voor u is dan een ooglaserbehandeling. Bijvoorbeeld wanneer u een hogere sterkte-afwijking heeft die niet met ooglaseren behandeld kan worden of wanneer u ouder bent dan 55 jaar. Een lensimplantatie is een van de meest uitgevoerde behandelingen in de oogheelkunde. Lensimplantaties worden al sinds 1950 met succes op grote schaal uitgevoerd over de hele wereld. Er zijn er twee verschillende soorten lensimplantaties, namelijk met een voorzetlens of een vervangende lens.


Memira by Bergman Clinics is het label voor refractiechirurgie (ooglaseren & lensimplantaten)

Ga voor meer informatie of het maken van een afspraak naar onze website.

Memira by Bergman Clinics is het label voor refractiechirurgie. Ga voor meer informatie naar Memira.nl

 

Ga direct naar:
Voorzetlensimplantatie (PIOL)
Vervanglensimplantatie (PRELEX of RLE)
Resultaat lensimplantatie behandeling
Ervaringen van anderen
Tarieven
Contact / afspraak maken

Voorzetlensimplantatie (PIOL)

Indien u een sterke oogafwijking heeft, dan kan een ooglaserbehandeling voor u minder geschikt zijn. In dat geval adviseren we een voorzetimplantatie (PIOL). Bij het implanteren van een voorzetlens maakt de oogarts een opening in het hoornvlies, waardoor hij de extra lens (een soort permanente contactlens) in uw oog plaatst en vastzet. De voorzetlens kan er wel uit: de behandeling is helemaal omkeerbaar. Bergman Clinics | Ogen gebruikt meestal een van de volgende drie types voorzetlenzen: Artisan-lens, Artiflex-lens, ICL (Implantable Contact Lens). Elk type heeft zijn eigen kenmerken. Lees meer over de voorzetlensbehandeling.

Lees meer

Niet gevonden wat u zocht?

Alle behandelingen Zoek op lichaamsdeel
Maak een afspraak
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.