Lensimplantaties

Het kan zijn dat een lensimplantatie een betere oplossing voor u is dan een ooglaserbehandeling. Bijvoorbeeld bij een hogere sterkte-afwijking of wanneer u ouder bent dan 55 jaar. Memira by Bergman Clinics is het label voor refractiechirurgie en voert alle lensvervangende behandelingen uit. Ga voor meer informatie naar Memira.nl 


Memira by Bergman Clinics is het label voor refractiechirurgie (ooglaseren & lensimplantaten)

Ga voor meer informatie of het maken van een afspraak naar onze website.

Memira by Bergman Clinics is het label voor refractiechirurgie. Ga voor meer informatie naar Memira.nl of neem contact op met ons Contact & Service Center via 088-9000 680.

Ga direct naar meer informatie over:

Voorzetlens (PIOL)
Vervanglens (PRELEX of RLE)

Voorzetlensimplantatie (PIOL)

Indien u een sterke oogafwijking heeft, dan kan een ooglaserbehandeling voor u minder geschikt zijn. In dat geval adviseren we een voorzetimplantatie (PIOL). Bij het implanteren van een voorzetlens maakt de oogarts een opening in het hoornvlies, waardoor hij de extra lens (een soort permanente contactlens) in uw oog plaatst en vastzet. De voorzetlens kan er wel uit: de behandeling is helemaal omkeerbaar. Bergman Clinics | Ogen gebruikt meestal een van de volgende drie types voorzetlenzen: Artisan-lens, Artiflex-lens, ICL (Implantable Contact Lens). Elk type heeft zijn eigen kenmerken. Lees meer over de voorzetlensbehandeling.

Lees meer

Niet gevonden wat u zocht?

Alle behandelingen Zoek op lichaamsdeel
Maak een afspraak
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.