Dokters in Dialoog | Borstchirurgie: mammareductie

22 aug. 2022

Plastisch chirurg Wynand Melenhorst vertelt in deze aflevering over mammareductie.

In deze aflevering gaat plastisch chirurg Wynand Melenhorst in gesprek met huisarts Femke van Gennip over borstchirurgie. Wynand is gespecialiseerd in mammareductie, maar voert ook borstvergrotingen uit. Er wordt onder andere gesproken over redenen om een borstverkleinende operatie te ondergaan, het verschil tussen verzekerde en onverzekerde behandelingen, veelvoorkomende klachten bij te grote borsten en het nazorgtraject binnen Bergman Clinics. Ook komen ooglidcorrecties en buikwandcorrecties aan bod.

Na het luisteren van de podcast nog meer willen weten over mammareductie, het behandeltraject en wat Bey by Bergman Clinics kan betekenen? Lees hier meer.

Femke van Gennip is huisarts en ook afgestudeerd in de biomedische wetenschappen. Sinds 2021 is ze mede-praktijkhouder in een in 2022 geheel vernieuwde huisartspraktijk in Doorn. Femke van Gennip vindt het belangrijk dat haar patiënten zich gehoord voelen en om laagdrempelig te zijn. Ze zet zich met hart en ziel voor hen in.

Wynand Melenhorst werkt sinds 2017 bij Bergman Clinics als plastisch chirurg. Binnen Bergman Clinics is hij de borstverkleiningspecialist. Meer informatie over Wynand Melenhorst leest u hier

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!