Dokters in Dialoog | De schouder

14 jun. 2022

Orthopedisch chirurg Pol Huijsmans vertelt in deze aflevering over de schouder.

In deze aflevering gaat orthopedisch chirurg Pol Huijsmans in gesprek met huisarts Femke van Gennip over De Schouder. Aan bod komen: diverse specifieke aandoeningen, conservatief versus operatief behandelen, het plaatsen van verschillende type protheses middels diverse technieken en revalidatieprocessen. Pol’s enthousiasme is duidelijk te horen wanneer hij vertelt over het plaatsen van schouderprothesen, rotator cuff repairs en operaties voor schouderinstabiliteit.

Na het luisteren van de podcast nog meer willen weten over de schouder, behandelingen en wat Bergman Clinics kan betekenen? Lees hier meer.

Femke van Gennip is huisarts en ook afgestudeerd in de biomedische wetenschappen. Sinds 2021 is ze mede-praktijkhouder in een in 2022 geheel vernieuwde huisartspraktijk in Doorn. Femke van Gennip vindt het belangrijk dat haar patiënten zich gehoord voelen en om laagdrempelig te zijn. Ze zet zich met hart en ziel voor hen in.

Pol Huijsmans werkt sinds 2017 bij Bergman Clinics in Rijswijk. In Nederland heeft hij als orthopeed de meeste ervaring met echografie van de schouder, waardoor vaak snel en duidelijk een diagnose gesteld kan worden. Pol Huijsmans heeft een zeer rijke ervaring met alle schouderoperaties waaronder: (3D) schouderprothesen, rotator cuff repairs( hechten van de pezen) en operaties voor schouderinstabiliteit. Meer informatie over Pol Huijsmans leest u hier.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!