Ogen | Lelystad

Ziekenhuisweg 100
8233 AA
Lelystad


Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 8.00u - 17.00u

Ter info: drs. Max Asjes zal de komende maanden op de woensdagen poli en OK draaien en vervangt daarmee oogarts drs. Niva Shreshta.Toegangstijden

Peildatum onderstaande toegangstijden: 08-06-2023

Ogen
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Oogheelkunde - Algemeen
43 dagen
Oogheelkunde - Staar
41 dagen
Oogheelkunde - Orthoptie voor kinderen onder 12 jr.
67 dagen
Ogen
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Oogheelkunde - Ooglidcorrectie
53 dagen
Oogheelkunde - Staaroperatie
34 dagen

Bereikbaarheid

Met de auto:

A6 vanaf Lemmer
Neem afrit 10-Lelystad en sla linksaf naar de Larserdreef/de N309(borden naar Lelystad/Dronten). Ga rechtdoor op de Larserdreef. Neem op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de Larserdreef. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Middendreef. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Ziekenhuisweg. Sla rechtsaf om op de Ziekenhuisweg te blijven. Bergman Clinics bevindt zich aan uw rechterhand.

A6 vanaf Almere
Neem afrit 10-Lelystad en sla rechtsaf naar de Larserdreef/de N309(borden naar Lelystad/Dronten). Ga rechtdoor op de Larserdreef. Neem op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de Larserdreef. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Middendreef. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Ziekenhuisweg. Sla rechtsaf om op de Ziekenhuisweg te blijven. Bergman Clinics bevindt zich aan uw rechterhand.

Met openbaar vervoer:

Vanaf treinstation Lelystad Centrum is het 6 minuten (550) meter lopen naar Bergman Clinics.

Loop richting het Centrum/Stationsplein.

Sla rechtsaf richting de Ziekenhuisweg. Flauwe bocht naar links naar de Ziekenhuisweg.
Sla vervolgens rechtsaf om op de Ziekenhuisweg te blijven. Bergman Clinics bevindt zich aan de rechterkant.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!