Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Uiterlijk | Heerenveen

Griend 1
8443 CG
Heerenveen


Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08:00u - 17:30u

 


Bereikbaarheid

Bey by Bergman Clinics ligt centraal gelegen in Heerenveen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het goed te bereiken. 

Met de auto

Op de A32 richting Heerenveen/Zwolle neemt u afslag 11 Heerenveen richting Oranjewoud. Bij de Oranje Nassaulaan ( borden Heerenveen) slaat u rechts af. U neemt op de rotonde de 3e afslag naar de Burgemeester Faltenaweg. Vervolg uw weg naar de Tolhuisweg. U slaat bij de Amelandlaan rechtsaf en bij de Pim Mullierlaan linksaf. Neem de 1e afslag rechts de Griend op. De vestiging van Bey by Bergman Clinics Heerenveen bevindt zich aan uw linkerhand.

Parkeren

Er is een kosteloze privé parkeerplaats beschikbaar voor uw auto.

Met het openbaar vervoer

Vanaf het station kunt u met de bus richting de vestiging, er zijn per uur diverse bus lijnen beschikbaar. Vervolgens moet u nog een klein stukje lopen vanaf de bushalte. Voor de actuele reisinformatie adviseren wij u 9292ov.nl.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.