Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Uiterlijk | Heerenveen

Griend 1
8443 CG
Heerenveen


Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08:00u - 17:30u

 


Bereikbaarheid

Bey by Bergman Clinics ligt centraal gelegen in Heerenveen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het goed te bereiken. 

Met de auto

Op de A32 richting Heerenveen/Zwolle neemt u afslag 11 Heerenveen richting Oranjewoud. Bij de Oranje Nassaulaan ( borden Heerenveen) slaat u rechts af. U neemt op de rotonde de 3e afslag naar de Burgemeester Faltenaweg. Vervolg uw weg naar de Tolhuisweg. U slaat bij de Amelandlaan rechtsaf en bij de Pim Mullierlaan linksaf. Neem de 1e afslag rechts de Griend op. De vestiging van Bey by Bergman Clinics Heerenveen bevindt zich aan uw linkerhand.

Parkeren

Er is een kosteloze privé parkeerplaats beschikbaar voor uw auto.

Met het openbaar vervoer

Vanaf het station kunt u met de bus richting de vestiging, er zijn per uur diverse bus lijnen beschikbaar. Vervolgens moet u nog een klein stukje lopen vanaf de bushalte. Voor de actuele reisinformatie adviseren wij u 9292ov.nl.

Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.