Uiterlijk | Heerenveen

Griend 1
8443 CG
Heerenveen


Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08:30u - 17:30u
In de avonduren op afspraak.

 Toegangstijden

Peildatum onderstaande toegangstijden: 14-06-2024

Uiterlijk
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Plastische chirurgie - Algemeen
5 dagen
Bovenooglidcorrectie
5 dagen
Borstverkleining of borstvergroting
5 dagen
Cosmetische neuscorrectie
20 dagen

Bereikbaarheid

Bey by Bergman Clinics ligt centraal gelegen in Heerenveen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het goed te bereiken. 

Met de auto

Op de A32 richting Heerenveen/Zwolle neemt u afslag 11 Heerenveen richting Oranjewoud. Bij de Oranje Nassaulaan ( borden Heerenveen) slaat u rechts af. U neemt op de rotonde de 3e afslag naar de Burgemeester Faltenaweg. Vervolg uw weg naar de Tolhuisweg. U slaat bij de Amelandlaan rechtsaf en bij de Pim Mullierlaan linksaf. Neem de 1e afslag rechts de Griend op. De vestiging van Bey by Bergman Clinics Heerenveen bevindt zich aan uw linkerhand.

Parkeren

Er is een kosteloze privé parkeerplaats beschikbaar voor uw auto.

Met het openbaar vervoer

Vanaf het station kunt u met de bus richting de vestiging, er zijn per uur diverse bus lijnen beschikbaar. Vervolgens moet u nog een klein stukje lopen vanaf de bushalte. Voor de actuele reisinformatie adviseren wij u 9292ov.nl.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.