Wervelkanaalvernauwing in de nek

Behandelingstraject
3

Onderzoek & diagnose

Om vast te stellen dat er inderdaad sprake is van een wervelkanaalvernauwing in de nek wordt een röntgenfoto gemaakt. De vernauwing van het wervelkanaal kan worden vastgesteld door een MRI van de nek.

MRI-scan

Belangrijk is ook een MRI-scan van de halswervelkolom. Op de zijdelingse MRI kunnen niet alleen de botrichels worden herkend, maar ook zachte weefsels. Zo kan druk op het ruggenmerg goed worden beoordeeld en ook of er door de beknelling geen schade is opgetreden aan het ruggenmerg. Ook het bestaan van een eventuele nekhernia kan middels een MRI snel worden gediagnostiseerd. Voor een MRI kunt u ook bij Bergman Clinics terecht.

Meer weten over deze behandeling bij Bergman Clinics | Bewegen? Neem dan contact op via 088 9000 500. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan met een verwijzing van uw huisarts.

Vragen

Bij welke vestigingen kan ik terecht?

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.