Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Neuspoliepen

Behandelingstraject
3

Onderzoek en diagnose neuspoliepen

Diagnose

De behandeling van poliepen bestaat in eerste instantie uit het toedienen van corticosteroidhoudende neusdruppels (flixonase nasules). In ongeveer de helft van de gevallen wordt hiermee een goed resultaat behaald. Bij onvoldoende effect van de neusdruppels wordt overgegaan tot operatieve behandeling.

Voorbereiding

De KNO-arts bespreekt met u de (soort van) verdoving.

Alleen als er sprake is van algehele verdoving (narcose), komt u vóór de operatie in contact met de anesthesioloog (narcotiseur).

Afhankelijk van uw leeftijd en/of gezondheid(stoestand) kunt u ook nog in contact komen met andere specialisten (internist, longarts, radioloog).

Laboranten komen bloed afnemen en eventueel worden er nog foto’s gemaakt.

Op de dag van de operatie krijgt u op de verpleegafdeling soms een zogenoemde prémedicatie; dat wil zeggen een tablet of injectie om rustiger te worden.

 


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.