dr. Emmilia Dowlatshahi

Mohs-dermatoloog
BIG-nummer: 59909695901
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Emmilia Dowlatshahi
10
dr. Emmilia Dowlatshahi

“Nadat alle Mohs-rondes zijn geweest en de huidkankercellen weg zijn, bespreek ik de verschillende huidreconstructie mogelijkheden samen met de patiënt.”

Dr. Emmilia Dowlatshahi heeft in 2017 haar opleiding tot Dermatoloog in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam afgerond. In 2014 promoveerde zij aan de Erasmus Universiteit op epidemiologisch onderzoek naar de comorbiditeiten van psoriasis. Zij onderzocht de relatie tussen psoriasis en depressie en hart- en vaatziekten.

Lees meer

Ze heeft eerst in het Groene Hart Ziekenhuis Gouda gewerkt en sinds 2018 is ze werkzaam als dermatoloog in het OLVG in Amsterdam. De opleiding Mohs micrografische chirurgie heeft ze in het Erasmus MC gevolgd en ze heeft in het Dermahaven Rotterdam als Mohs chirurg gewerkt. Sinds 2019 voert ze de Mohs chirurgie uit bij Bergman Clinics in Hilversum.

Zij heeft passie voor haar vak en oefent de dermatologie in de volle breedte uit. Tot haar aandachtsgebieden behoren de oncologie, dermatochirurgie, Mohs' mircrografische chirurgie, psoriasis en inflammatoire huidaandoeningen, flebologie en de cosmetische dermatologie.

Beroepsverenigingen

  • Lid Nederlandse Vereniging voor Dermatologtie en Venereologie
  • Lid European Society for Micrographic Surgery
  • Lid Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Dermatologie
  • Lid European Academy for Dermatology and Venerology
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Emmilia Dowlatshahi
10

Gespecialiseerd in

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!