drs. Lauri Coors

Orthopedisch chirurg
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Lauri Coors
9.6
drs. Lauri Coors

Dokter Coors heeft haar geneeskunde opleiding gevolgd in Leiden. Daarna is zij opgeleid tot Orthopedisch chirurg in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft en het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Om zich ook op een ander vlak verder te ontwikkelen, heeft zij naast haar opleiding tot Orthopedisch chirurg een Master of Business Administration gevolgd en afgerond. Met deze extra bagage wil zij zich inzetten op het gebied van patiëntgerichte zorg, innovatie en medisch management. 

Lees meer

Na het afronden van de opleiding tot orthopedisch chirurg heeft zij zich verder gespecialiseerd in de voet,- en enkel problematiek tijdens een fellowship in Leuven en Antwerpen in België en Augsburg en Schwarzenbruck in Duitsland.

Werkervaring

Zij werkte in 2020 en 2021 als orthopedisch chirurg bij Annatommie Medisch Centrum. Daarna als Chef de clinique bij de Isala klinieken en sinds februari 2022 werkt zij als Orthopedisch chirurg met als aandachtsgebied voet,- en enkel problematiek bij Bergman Clinics | Bewegen in Rijswijk.
Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de orthopedie, bezoekt dokter Coors regelmatig nationale en internationale congressen, werkgroep bijeenkomsten en cursussen.

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Orthopedische Vereniging (NOV)
  • Dutch Foot and Ankle Society (DFAS)
  • European Foot and Ankle Society (EFAS)
  • Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie (NVA)
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Lauri Coors
9.6
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!