drs. Yi-Huey Yong

Oogarts
BIG-nummer: 59049907301
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Yi-Huey Yong
10
drs. Yi-Huey Yong

Dokter Yong behaalde in 1999 cum laude haar artsexamen aan de Universiteit van Amsterdam. Direct aansluitend deed ze de opleiding tot Oogarts in het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Op haar 30e ging zij als Oogchirurg aan de slag in het Ziekenhuis Bernhoven te Veghel, waar zij tot 2007 heeft gewerkt. Tevens werkte zij als Refractiechirurg van 2006 tot 2014 in het Lasikcentrum, waar zij Medisch Directeur was van de locatie in Velp.

Lees meer

In 2008 richtte zij samen met haar twee collega's het Phaco Centrum op in Den Bosch. Sinds september 2013 maakt Phaco Centrum Oogkliniek onderdeel uit van Bergman Clinics. Daar continueert zij haar werk als Oogchirurg en is zij sinds 2014 medisch manager. Haar missie is hoogwaardige oogzorg te leveren met oog voor de mens achter het oog.

Dokter Yong heeft meerdere voordrachten gehouden op oogheelkundige gebied en is verder lid van meerdere beroepsverenigingen, zoals het Nederlands Oogheelkundig Genootschap en European Society of Refractive and Cataract Surgeons.

 

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Yi-Huey Yong
10.0
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.