Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Yi-Huey Yong

Oogarts
BIG-nummer: 59049907301
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Yi-Huey Yong
10
drs. Yi-Huey Yong

Dokter Yong behaalde in 1999 cum laude haar artsexamen aan de Universiteit van Amsterdam. Direct aansluitend deed ze de opleiding tot Oogarts in het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Op haar 30e ging zij als Oogchirurg aan de slag in het Ziekenhuis Bernhoven te Veghel, waar zij tot 2007 heeft gewerkt. Tevens werkte zij als Refractiechirurg van 2006 tot 2014 in het Lasikcentrum, waar zij Medisch Directeur was van de locatie in Velp.

Lees meer

In 2008 richtte zij samen met haar twee collega's het Phaco Centrum op in Den Bosch. Sinds september 2013 maakt Phaco Centrum Oogkliniek onderdeel uit van Bergman Clinics. Daar continueert zij haar werk als Oogchirurg en is zij sinds 2014 medisch manager. Haar missie is hoogwaardige oogzorg te leveren met oog voor de mens achter het oog.

Dokter Yong heeft meerdere voordrachten gehouden op oogheelkundige gebied en is verder lid van meerdere beroepsverenigingen, zoals het Nederlands Oogheelkundig Genootschap en European Society of Refractive and Cataract Surgeons.

 

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Yi-Huey Yong
10.0
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.